Akik prémium autóval rendelkeznek, mennyit kereshetnek havonta kb?
Legyen 3 kategória
1. Új, 0-5 éves prémium autó»
2. 5-10 éves prémium autó
3. 10+ éves vas
Miért turkálsz mások zsebében?
Egyébként ez nem presztizs kérdés, főleg a harmadik kategóriánál.
nem függ össze, ráadásul a prémium kategóriát sem elemezted. Azontúl más egy húsz éves 600-as merci, és húszbéves 124-es. Aztán más egy Bentley, de egy ötvenmilliós BMW is..
A 10+ vas fenntartása sem egyszerű, legyen az egy 2000-bömbi, vagy egy hat literes old'smobile.
nem tartom prémiumnak, de most vettem egy E92-t 30d motorral
ráköltöttem egyből egy nagyszervizt, erre számítottam is, amikor megvettem
(1,4m volt, szokásosak+vezérlés, csapágy, szívósor, váltóolaj)
ez a fizetésem 2xese, kb 1 éve keresek ennyit, előtte csak 500at, akkor még nem mertem bevállalni, 2es Fabiaval jártam
bentley, meg 50milliós bmw az luxusautó..
prémium = audi 4-től a6ig mondjuk,ez a 15-20 milliós kategória
Mondjuk itthon már sztem ez is bőven luxus :D
Erre írtam hogy bizonyos szint felett, már nem éri meg életben tartani egy átlagautót, de te is többnek akarsz tűnni mint ami... A fabia után minek kellett neked egy belépő szintű bmw, annyit nem húz alsó tartományban, hogy erre vágynál, akkor nem is értem.
Sosem értettem hogy egyszerű embernek, miért nem elég a japán technika, miért kell mindenáron egy német márka, amire úgy költ mint a fene, de másra nem jut mellette. A te kereseted sem olyan, hogy indokolt lenne egy komolyabb autó.
1#es voltam.
#6 nem akarok én semminek sem tűnni, mindig is tetszett az E92, és úgy döntöttem, hogy nem gond megvenni egy autót 3 millióért, meg rákölteni másfelet
nem tudom te ültél-e már fapad Fabiaban meg egy full extrás E92-ben, a válaszod alapján nem, mert ég és föld a különbség
plusz nagyon nem mindegy biztonság szempontjából, hogy 86le van előzésre vagy 245
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!