Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsikat tudtok ajánlan...

Milyen kocsikat tudtok ajánlani? Melyik fogyaszt nem túl sokat? (max 7-8liter) BMW-k milyen jók? Ha BMW mire kell odafigyelni az E30nál? (316)

Figyelt kérdés
Volt egy skodám elsőre(rapid) és opel astrám is kölcsönbe:1.4 90ló~+- de az annyira nem tetszett mert elsőkerék hajtású.Valamiért a hátsókerékhajtás jön be.Milyen hátsókerekes kocsikat tudtok ajánlani?valahol 400-500eFT értékig!Ne egye le a gatyámat de azért mennyen is:) Én valami régi duplakör BMW E30 1.6ra gondoltam.Lehet jó állapotút találni ennyiből?Mik a tapasztalatok?
2010. szept. 5. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha kicsi fogyasztást akarsz vegyél dízelt. Ha BMW-t akarsz vegyél rendeset, és ne érdekeljen a fogyasztás.
2010. szept. 5. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem E30 316-osom van.

Ennyiért nemnagyon kapni normálisat, minimum a duplája.

De ha értesz hozzá, és vannak ismerőseid akkor egy bontószökevényből is könnyen lehet autót csinálni :)

Nekem normális vegyes használat mellett 7,2-t eszik, ha nemvigyázok 7,5 :D De én nem állatkodok vele, meg nem a csajoknak villogok.

2010. szept. 5. 11:28
 3/10 nako ***** válasza:
Hát, a haveromé inkább 8.5 - 9 liter körül eszik városban. Nem hiszem, hogy 7-tel elmegy egy régi bömös. A másik, hogy egy ilyen régi autóra - főleg amennyiért szeretnél - már költeni is kell, nézd meg, mennyibe kerülnek hozzá dolgok (kuplungszett, féktárcsa, -betét, vezérműlánc vagy szíj stb.). Nem lesz olcsó. Úgyhogy ha kevés a pénzed, inkább vegyél kisebb, újabb autót (Opel, Suzuki), elvinni az is elvisz, ha meg ez ciki, akkor kösd fel a gatyád pénzügyileg.
2010. szept. 5. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:

12:08

Én kímélem, nem 6500-nál váltok, nem driftelgetek stb.

Így városban is 8 körül elvan.

Hosszú úton autópályán 6,5-7

Amúgy az alkatrészei nem drágák, kb VW ár.

500 ezerért már ESETLEG lehet szerzni jót is, csak sajnos nehéz.

De ha veszel egy jó állapotút, akkor az örök életre társ.

2010. szept. 5. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:

A benzines BMW-k iszonyat pörgősek.

Teljesítményben nem szenvednek hiányt, de ennek meg is kárik az árát a benzinkúton.

Vehetsz BMW-t, ha van miből tankolni,

2010. szept. 6. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:

22:29

A benzines BMW-k prögősek?

Láttál már te BMW-t közelről?

2010. szept. 7. 14:12
 7/10 Beatrix17 ***** válasza:
E34!!
2010. szept. 7. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:

22:29 Tényleg nagy hülyeséget mondtál.

Csak az M BMW-k pörgősek.

2010. szept. 7. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, pont az M3-as BMW-re gondoltam, ami pontosan 8500-nál szabályoz le.
2010. szept. 7. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:

23:13

És szerintem 4-500 ezer forintért vesz egy M3-ast?

2010. szept. 8. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!