Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2005-ös suzuki swiftem van és...

Tom29 kérdése:

2005-ös suzuki swiftem van és nálam az a gond áll fent hogy amint 100km/h-val megyek el kezd bugni kb mint amikor a kerék csapágy búg. De ha 110re gyorsitok el múlik... Ez miért lehet? Ja és 130km/h-tól meg el kezd remegni a kocsi

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!

2021. nov. 24. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

És a kerékcsapágy nem búghat? Vagy az lett cserélve? Csak azért mert azt nem írtad hogy az biztosan jó.

A 130 felett a remegés szerintem normális, nem autópályára terveztek egy ilyen kocsit.

2021. nov. 24. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a felni meg lett üttve egy kátyúban, útpatkázásnál, bárhol, és ezért nem teljesen kerek ezért üt a felni

Első lépésként látogass el egy gumishoz ott a centrirozógépre ralva meg mondják neked melyik kerék szar, és hogy a felni a szar vagy esetleg a gumi

Ha a gumi szar újat kell venni, ha a felni szar azt meg kell javíttatni felnissel.

2021. nov. 24. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:

A kerékcsapágy rendben van. Régebben nem rázott a kocsi ilyen sebességgel úgy hogy ez nem normális jelenség.

Köszi a válaszokat, akkor el nézek egy gumishoz első körben.

2021. nov. 25. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!