Ha egy bontott motort teszek az autómba, teljesen ugyanolyat, mint gyárilag volt, akkor kell valamit papírozni rajta?
Figyelt kérdés
Hogy lehet leellenőrizni, hogy tényleg jó-e az a motor megvétel és berakás előtt? Pl. eszi-e az olajat meg hasonlók.2021. nov. 21. 21:26
1/4 anonim válasza:
"Hogy lehet leellenőrizni, hogy tényleg jó-e az a motor megvétel és berakás előtt?"
Kb sehogy. Bele lehet nézni de akkor is lutri tud lenni.
"kell valamit papírozni rajta?"
Attól függ hogy motorkód és a motorszám is benne van-e a forgalmiban. Ha minden ott van akkor csak papírozott motort tudsz venni, és hivatalosan szerelővel beszereltetni majd mehet a papírozás. Kb ilyesmi:
Ha nem valami nagyon értékel autóról van szó akkor nem biztos hogy megéri a mutatvány
2/4 A kérdező kommentje:
Ja és megéri-e zsákbamacskára elkölteni annyit amibe ez kerül? Gondolom 100-150 ezer körül(régi autóról van szó). Más lehetőségem nem nagyon maradt, mert egekben a használható használtautók, felújítás 150-350 ezer lenne és akkor sem biztos hogy jó lenne. Nincs most 1 millióm egy másik normális autót venni. Szóval megéri-e a bontott vagy mi legyen?
2021. nov. 21. 21:42
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ér sokat az autó maga, de nagyon jó, nekem teljes mértékben megfelelne(ha jó lenne a motorja). Amennyiért eladhatnám még swiftből sincs jó…
2021. nov. 21. 21:44
4/4 anonim válasza:
Hát ugye még nem tudjuk milyen autód van. Nekem egy 2002 es 1.3 16V swiftben motorcsere papirozással 220-250 körül volt ha jól emlékszem. Ugye ilyenkor még kell vezérlést + olajat cserélni. Nekem sem tökéletes az új motor se, úgyhogy én nem kifejezetten tudom ajánlani. De ezt mindenki maga tudja hogy megéri-e. Lehet felújítttatni sem lenne drágább de akkor tudnád hogy fix jó. Persze nekem ennek az autonak szentimentális értéke van azért csináltam. Mindenkinek más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!