Hengerfejes lenne?
Figyelt kérdés
A probléma. 2 hónapot állt az autó. Előtte is csak egyszer-kétszer volt használva pár km-re. Indításnál fehér füst/gőz/ enyhe benzinszaggal, gázadásra nagyobb füst. Olajbetöltő sapkát leszedtem, emulzió látható a sapkán és mint ha kicsit csapná is kifelé járó motornál. Kiegyenlítőtartály nem olajos. Csak járattam álló helyben így nem tudom, hogy fogyna-e a fagyálló, de járatás után a szint ugyan olyan. Nívópálcát kihúzva nincs vízcsepp és olajos az állaga is.
Ezért tanakodom, hogy most csak a sok állás és kevés használat miatt van fehér füst a kipufogóból és emulzió a sapkában, vagy tényleg hengerfejes lenne.
2021. nov. 18. 14:08
1/3 anonim válasza:
Kéne vele menni 200 km-t.Álló helyben látatlanban senki nem mondja meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha mégis kiderülne hengerfejes, nem lenne baja egy "hosszabb" távtól? Csak ezért nem indultam el vele.
2021. nov. 18. 14:43
3/3 anonim válasza:
figyeld közben a vízhőmérsékletet, ha felszökik állj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!