Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek Vályi...

Mi a véleményetek Vályi Pistáról, mint autós műsorvezetőről?

Figyelt kérdés

2021. nov. 17. 11:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem kifejezetten jó arc.
2021. nov. 17. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Szeretem nézni a videót, érződik hogy készül a videókra, rengeteg érdekességet mond el mellékesen az adott típusról, márkáról, stb.

Ami számomra negatívum, hogy amikor valakivel interjút készít, vagy csak beszélget, akkor nem várja végig hogy a másik befejezze a mondandóját. Ez már egyre kevésbé fordul elő, de idegesítő.

2021. nov. 17. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Egy elképesztően beképzelt, nagyképű ember. És frusztrált, abból adódik a viselkedése. Onnan látszik, hogy frusztrált, mert képes egész nap a facebookon és youtube-n vitatkozni meg oltani a kővetőit. Ez ultragáz, ilyet más nem csinál. Szomorú, mert egyébként rendkivül intelligens ember, de sajnos nagyon rosszul használja az intelligenciáját. Egyébként ez nemcsak most van így, még a totalcaros időkben is volt durva facebook kommentelős szóváltásom vele, sőt, talán a 2010es évek elején, a régesrégi totalcarosok biztos tudják, hogy ommm néven trollkodott a belsőség blogon, ami akkoriban nagyon pörgött, igazából ott is ezt művelte, és így került a totalcarhoz is.
2021. nov. 17. 23:06
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem egy buta ember. A videóit is szeretem. Nincs vele semmi bajom.

Egyszer egy videójában, nagyjából egy éve valóban volt egy furcsa "zaj", amire én is felkaptam a fejem. Hogy ez biológiai szükséglet volt-e vagy nem, nem tudom. Emberek vagyunk, van ilyen. De kivághatták volna a videóból, hogy ennek még csak a gyanúja se merülhessen fel. Ez nem feltétlenül az ő hibája. Feltételezem nem ő a vágó, szerkesztő is egy személyben.

2021. nov. 18. 07:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig jópofa volt, egy idő után sok. A szarás fingás nem műsorba való, persze most divat de akkor se
2021. nov. 18. 19:53
 16/20 A kérdező kommentje:
legutóbbi tesztje, toyota chr, röhejes.. Szerintem durván be volt állva, vagy valami, mert egy rakás fos lett az a videó, nem autós teszt.
2021. nov. 19. 16:00
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

egy beképzelt, idétlen ember, passzol a kőbuta Bochkor mellé a reggeli műsorba. A tájszólásától meg a falat kaparom.

mondjuk én amúgy se szeretem az ilyen sportból felmentett autóbzi embereket, pedig van jogsim. csak vhogy mókás h alaktalan, elhízott félnótások úgy beszélnek autókról, mint ha szeretőjük lenne + nagy pofával osztják az észt.

2021. nov. 25. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
Elképesztően irritáló és nagyképű, tipikus celeb. Lehet, hogy szakmailag rendben van, de a stílusa undorító, ez kell a népnek.
2022. aug. 30. 08:37
 19/20 galaxy01 válasza:
53%
Egy b.hóc...
jún. 15. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy irritáló beképzelt majom.. Tipikus lepukkant, sportból felmentett autómániás bohóc.

Azt meg nem hiszem el, hogy nem játszik rá az idegesítő tájszólására.

Sajnos az irodában hallgatnom kell a Retro rádióban...

Am nem Vályi bzizta folyamatosan Handrást? Nem vagyok az erőszak híve, de az ilyen Vályi-féléknek nagyon jó tenni, ha vki egyszer pofán vágná.

aug. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!