Mi a véleményetek Vályi Pistáról, mint autós műsorvezetőről?
Szeretem nézni a videót, érződik hogy készül a videókra, rengeteg érdekességet mond el mellékesen az adott típusról, márkáról, stb.
Ami számomra negatívum, hogy amikor valakivel interjút készít, vagy csak beszélget, akkor nem várja végig hogy a másik befejezze a mondandóját. Ez már egyre kevésbé fordul elő, de idegesítő.
Nem egy buta ember. A videóit is szeretem. Nincs vele semmi bajom.
Egyszer egy videójában, nagyjából egy éve valóban volt egy furcsa "zaj", amire én is felkaptam a fejem. Hogy ez biológiai szükséglet volt-e vagy nem, nem tudom. Emberek vagyunk, van ilyen. De kivághatták volna a videóból, hogy ennek még csak a gyanúja se merülhessen fel. Ez nem feltétlenül az ő hibája. Feltételezem nem ő a vágó, szerkesztő is egy személyben.
egy beképzelt, idétlen ember, passzol a kőbuta Bochkor mellé a reggeli műsorba. A tájszólásától meg a falat kaparom.
mondjuk én amúgy se szeretem az ilyen sportból felmentett autóbzi embereket, pedig van jogsim. csak vhogy mókás h alaktalan, elhízott félnótások úgy beszélnek autókról, mint ha szeretőjük lenne + nagy pofával osztják az észt.
Egy irritáló beképzelt majom.. Tipikus lepukkant, sportból felmentett autómániás bohóc.
Azt meg nem hiszem el, hogy nem játszik rá az idegesítő tájszólására.
Sajnos az irodában hallgatnom kell a Retro rádióban...
Am nem Vályi bzizta folyamatosan Handrást? Nem vagyok az erőszak híve, de az ilyen Vályi-féléknek nagyon jó tenni, ha vki egyszer pofán vágná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!