Van olyan autós rajtam kívül, aki csak megszokott útvonalon mer közlekedni?
Igen, én szociális fóbia miatt (kezelése folyamatban van!).
Munka, bolt, környék...máshova is elmegyek, biztonságosan vezetek de szorongok közben, és ha nem vészhelyzet, akkor inkább nem megyek, vagy megoldom máshogy.
Igaz én alapjáraton se szeretek vezetni, max autópályán...az valahogy nyugis nekem, a várost nem szeretem.
Ellenben pl endurózni nagyon szeretek.
Ismerek olyan 45 év körüli nőt, aki egy 15e lakosú kisvárosban autóval jár munkába. Tehát minden nap vezet. De nem mer a tőle 30 km-re levő, 100e fős megyeszékhelyen közlekedni.
Nekem ez nagyon bizarr.
Muszáj kilépned a komfortzónádból!
Az lesz a baj egy idő után, hogy a megszokott útvonal miatt elkezdesz rutinból vezetni.
Tudom milyen, én is csak munkába jártam meg vissza haza. Ráadásul csak főút volt, csak a városhatárig tartott az út.
Aztán elkezdtem új munkát keresni és heti 3x mentem le Bécsbe. Na ott jöttem rá, hogy nem is olyan vészes. Végülis ugyanazok a KRESZ szabályok érvényesek :)
Aztán sofőrként kaptam munkát, ahol olyan helyekre kellett 3,5 tonnás teherautóval mennem, ahol még soha életemben nem jártam korábban. És minden héten változott az útvonalam, mindig új városokba, új helyekre. Soha nem okoztam baleset, soha nem kerültem váratlan szitacióba, hogy "jaj istenem, itt most hogy van, mivan?!" ha egyszer levizsgáztál, mindenhol menni fog, hidd el! Csak bátran, több önbizalommal!
Ne ragadj be 1 útvonalnál, ha kell, kocsikázz egyet munka után a városban. Tetszeni fog, ne izguld túl ;)
26\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!