Az igaz hogy az autoszerelok 50%-os kedvezmenyt kapnak alkatreszre?
Igaz is, meg nem is.
Nem mindenre és nem mindenhol, de kb az összes autóalkatrész kereskedő biztosít kedvezményt a szerelőknek.
Gyári alkatrészekre nem illetve csak minimális kedvezmény van.
Utángyártottra általában 50% de tegyük hozzá, hogy unix, bárdi 50% kedvezmény nem mindig jobb, mintha megvennéd teli áron a zsunál vagy kauffernél.
5-ös:
Szerelője válogatja. Én már voltam 5 szerelőnél 4 év alatt és egyik se háborgott a vitt alkatrész miatt.
Annyi, hogy nem ad garanciát a beszerelésre sem, mert te vitted az alkatrészt.
Illetve előre kérni kell árajánlatot, hogy ne az legyen, hogy a vitt alkatrész miatt elkér +30 ezer munkadíjat.
Ezt én is meg tudom erősíteni. Márkaszervizbe(!) sokszor én vittem a gyári alkatrészeket, mert jóval olcsóbb volt, mint helyben megvenni.
Semmi probléma nem volt ebből. Egy forinttal sem volt több a munkadíj. Garanciát, számlát a beszerelésre adtak, az anyagra természetesen nem. De ez így teljesen rendben van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!