Autószerelő akciósan veszi az alkatrészeket? Ez hogy működik náluk?
Pl Bárditól mivel autószerelő xy papír után,mivel csak ott vásárol ezért tényleg kapnak akár 40%os kedvezményt is?
Csak példának írtam.
Valaki aki tudja leirná?
Ez nem csak az autószerelőnél van így. Aki sokat vásárol -> kedvezményt kap.
Én IT nagykereskedésnél dolgoztam, ott volt egy listaár amit a vásárló látott a weboldalon. Na már most, ha valaki orrba-szájba ott vásárolt, akkor akár 30-40%-kal is olcsóbban kapta ugyanazt a cuccot amit a betoppanó első vevő először vett meg. Nincs ebben semmi meglepő.
és ha így van? Ez mindenre érvényes, nem csak az autószerelőkre. Ha állandó sokat vásárololó bárki vagy, bármilyen szakmában, akkor téged természetes, hogy akár 40% erejéig is szeretnek.
Cégnek vásároltunk 6 db Isuzu buszt egy autókereskedőnél..természetes volt neki, hogy a hetediket ajándékba adja.(Kuwaitban)
"Es ha igy van?" Nincs semmi, kíváncsiságból kerdeztem :)
Köszönöm a válaszokat
Igen, pl. UNIX-nál kb 40%-os kedvezményük van.
Ezek az üzletek nem akarnak magánemberekkel foglalkozni. Nagy hülyeség ez, mert autodoc meg közben elvitte az egész európai piacot, dől nekik a lé rendesen.
És ez úgy megy ,hogy az egyik üzletükben az eladóval közli, hogy szeretne ilyesmi partner lenni mert autószerelő? Vagy ez hogy van?
Mi ennek a menete ?
Az autodoc...hat igen,bár sok jót,de nagyon rosszakat is hallottam róluk sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!