Valaki tud egy olyan oldalt vagy pdf-et ahol megtalálni az autó összes alkatreszét/elemét? (Mert én nemtaltam sehol)
Figyelt kérdés
##autók#autószerelés
2018. jan. 23. 21:52
1/5 anonim válasza:
BMW? Realoem.com
Beírod a Serial Number mezőbe a VIN kódot (alvázszám utolsó 7 karaktere), és böngészheted cikkszámra az összes alkatrészt a robbantott ábrákon.
3/5 anonim válasza:
De van, bár sokkal rosszabbul átlátható, amennyire emlékszek. Beírod, hogy VW ETK, biztos kidob valamit a google. Ha jól látom, realoemnek is van: realoem.me
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Ez is nagyon jó.., de nekem még magyarul is kellenének
2018. jan. 24. 20:54
5/5 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy létezne magyar változat. Ha jól tudom, a Chrome böngésző tud weboldalakat fordítani, azzal megpróbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!