Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Állított már meg rendőr...

Állított már meg rendőr valamelyikőtöket LED tompított égő használata miatt?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy pár Osram LEDriving XTR H7 égőt egy projektoros lámpájú autóba (e39).

A LED ugye nem legális közúton,de sok helyen írják,hogy projektoros lámpában nem vakítja el a szembejövőt a másik meg az,hogy nem gagyi kínait vennék hanem márkás osramot.

Valakinek tapasztalata ezekkel a lámpákkal és a rendőrökkel?

#LED #E39 #OSRAM #Osram LEDriving XTR H7 LED #H7 LED
2021. nov. 15. 15:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Olyat tegyél bele ami gyárilag benne van azzal világít csak jól és a rendőr se tud bele kötni.
2021. nov. 15. 15:31
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
nem működik jól
2021. nov. 15. 15:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen állítottak már meg, vihettem szigorított műszakira...
2021. nov. 15. 16:36
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Projektorosban sem világít olyan jól. És igen, elvehetik érte a forgalmit.
2021. nov. 15. 16:37
 5/16 A kérdező kommentje:

1.

Gyárilag szerelték a kocsit halogénnal és xenonnal is,de a xenonhoz kéne lámpa mosót is beépíteni.

2.

A tesztek és a youtube nem ezt mutatja.

4.

Projektorosban nem veri ki a szembejövő szemét.

Értem én,hogy van sok nagyon gagyi kínai ledes égő,de ezt az osramot más országban lehet legálisan használni.

2021. nov. 15. 17:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, de én nem kockáztatnék. Amúgy egyik ismerősöm járt úgy hogy ő is Ledes izzót tett halogén helyére, pechjére nem megbüntették hanem a hatalmas hőhatás miatt megolvasztotta a fényszórót, majdnem ki is gyulladt a kocsi. Az szintén E39 volt szóval óvatosan.
2021. nov. 15. 17:40
 7/16 A kérdező kommentje:

Először emelt fényűn gondolkoztam,konkrétan ezen:

Osram Night Breaker H7 +200%

Ezt legálisan használhatom itthon,de átvillant az agyamon az említett ledes típus is.

Vakítani és veszélyeztetni nem akarok,de látni igen! Ezért is nem az olcsó kategóriákból választottam.

2021. nov. 15. 17:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Emelt fényű az tökéletes, bár kevesebb az élettartama, én is 3-4 havonta cseréltem őket. Mondjuk kell menetfényt tenni a kocsira és akkor nem kell felesleg napközben égetni.
2021. nov. 15. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha látni akarsz, akkor lámpa szétszed, megtisztit, összerak.

Ha majomkodni, akkor jó a led. 😃

2021. nov. 15. 17:45
 10/16 A kérdező kommentje:

9. A lámpának nincs semmi baja,talán minimális polír elférne rajt.

De valjuk be,hogy nem ugyanúgy világít egy vadonat új suzuki halogén lámpája mint egy új vagy akár pár éves merci korszerű led vagy más technológiával készült fényszórója.

A xenon meg a halogén sem egyforma,nem a fényszóró állapota a probléma,hanem sokat kozlekedek hajnalban és számomra kevés ez a fényerő.

Ha anno xenonnal szereltet vettem volna,biztos nem panaszkodnék.

2021. nov. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!