Állított már meg rendőr valamelyikőtöket LED tompított égő használata miatt?
Szeretnék venni egy pár Osram LEDriving XTR H7 égőt egy projektoros lámpájú autóba (e39).
A LED ugye nem legális közúton,de sok helyen írják,hogy projektoros lámpában nem vakítja el a szembejövőt a másik meg az,hogy nem gagyi kínait vennék hanem márkás osramot.
Valakinek tapasztalata ezekkel a lámpákkal és a rendőrökkel?
1.
Gyárilag szerelték a kocsit halogénnal és xenonnal is,de a xenonhoz kéne lámpa mosót is beépíteni.
2.
A tesztek és a youtube nem ezt mutatja.
4.
Projektorosban nem veri ki a szembejövő szemét.
Értem én,hogy van sok nagyon gagyi kínai ledes égő,de ezt az osramot más országban lehet legálisan használni.
Először emelt fényűn gondolkoztam,konkrétan ezen:
Osram Night Breaker H7 +200%
Ezt legálisan használhatom itthon,de átvillant az agyamon az említett ledes típus is.
Vakítani és veszélyeztetni nem akarok,de látni igen! Ezért is nem az olcsó kategóriákból választottam.
Ha látni akarsz, akkor lámpa szétszed, megtisztit, összerak.
Ha majomkodni, akkor jó a led. 😃
9. A lámpának nincs semmi baja,talán minimális polír elférne rajt.
De valjuk be,hogy nem ugyanúgy világít egy vadonat új suzuki halogén lámpája mint egy új vagy akár pár éves merci korszerű led vagy más technológiával készült fényszórója.
A xenon meg a halogén sem egyforma,nem a fényszóró állapota a probléma,hanem sokat kozlekedek hajnalban és számomra kevés ez a fényerő.
Ha anno xenonnal szereltet vettem volna,biztos nem panaszkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!