Lejárt műszakival lehet használni autót? Covid miatt ugy olvastam 2022 ig lehet igaz? Rendőr nem szól èrte?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 16:58
1/8 anonim válasza:
Lejárt műszakival nem lehet használni. Ezért hoztak egy jogszabályt, miszerint okmányok (pl. műszaki) érvényességét a vesélyhelyzet vége + 60 napig meghosszabbították. Jelenleg januárig van érvényben a veszélyhelyzet.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor tudom használni lejárt műszakival?
2021. okt. 17. 17:01
4/8 anonim válasza:
most írtam, hogy jogszabályt alkottak rá: NEM JÁR LE veszélyhelyzet vége + 60 napig
ha még így sem világos: tudod használni
5/8 anonim válasza:
pontosabban: ha veszélyhelyzet alatt járt volna le a műszakid, akkor az érvényességét meghosszabbították, így nem járt le. Ha már előtte lejárt, akkor nem használhatod.
6/8 A kérdező kommentje:
Most jár le 20.án
Igyis használhatom januárig?
2021. okt. 17. 17:14
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. okt. 17. 19:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!