Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Parkolásnál fent hagyhatom a...

Parkolásnál fent hagyhatom a levehető vonóhorgot?

Figyelt kérdés

Hali!

Az a kérdésem, hogy csak parkolás esetén feltehetem a vonóhorgot, csupán elrettentés végett?

tegnap 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem. Az csak akkor lehet fent ha vontatsz.

De kétlem hogy rendőr erre utazna.

tegnap 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Elrettentés végett inkább egy Kalasnyikovot tegyél a hátsó ablakba.
tegnap 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem egyszer megállított a rendőr és szóban figyelmeztett, hogy, ha nem vontatok, szedjem le a vonóhorgot. Sosem szed(t)em le, de legközelebb nem biztos, hogy megúszom szóbeli figyelmeztetéssel. Én is azért hagyom fent, hogy egy rosszul sikerült parkolásnál ne az autó sérüljön.
tegnap 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Kit rettent el a vonóhorog és mitől? Egyébként ha nem vontatsz vele, le kellene szerelni, de ennél fontosabb dolgokra sincs kapacitása a rendőröknek.
tegnap 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
A 3as átlátja a gondolatmenetet. Azért szeretem fel rakni parkolásnál, hogy ha valaki nem nagyon tud parkolni akkor inkább először a horognak koccanjon, és ne egyből a lökhárítónak. Remélem a 4 esnek elég kimerítő választ sikerült adni. Nem akarok így közlekedni, ergo a rendőr se tud megallítani hogy fent van, és az esetleges traffizást sem gátolja azzal hogy kitakarja a rendszámot. Csak és kizárólag a parkolásra tér ki a kérdésem. Köszi mindenkinek aki eddig reagált.
tegnap 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!