Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet távirányítós centrál...

Lehet távirányítós centrál zárat rászereltetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, bocsánat hogy ennyire laikus vagyok, vagy h esetleg nagyon nevetséges a kérdés, de vettem nemrég egy Hyundai I30 at (HYUNDAI I30 1.4 DOHC Classic, 2011)

és ugye gyárilag sima kulccsal nyitható ajtajai vannak mindkét kulccsal.

Azon gondolkodtam, hogy esetleg lehet-e távirányítós centrál zárat rá rakatni, és ha igen akkor merre keresgéljek, mennyibe kerülhet, hol/hogyan lehet felszereletetni?

(+ kérdés, azon is gondolkodtam, hogy tolatóradat vagy esetleg tolatókamerát is rászereltetnék, azokra is hasonló dolgok érdekelnek mint a centrál zárral)

Előre is köszönök minden választ és szép napot mindenkinek!

2021. nov. 13. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van benne kulccsal működő központi zár, akkor lehet.
2021. nov. 13. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ez ugy mukodik hogy a meglevo kozponti zaradhoz felszerelnek egy vezerlot, ahoz van egy taviranyito es azzal is tudod nyitni/zarni az autot.

Tolato kamerat meg felszereled hatulra es a tolatolampaval lessz osszekottetesben, tehat amikor R-be teszed es eg a tolato lampad, akkor kapcsol be a kamera. Vannak olyan monitorok amik a belso tukorbe vannak beetitve es azt a tukrot kell csak kicserelni a gyarival.

Tolato radar olcsobb es egyszerubb de en a kamerat jobban szeretem. A radar akkor is csipog mikor tolatsz meredek lejton lefele, a lejto aljahoz ersz es igy kozel lesz az erzekelohoz a talaj.

2021. nov. 14. 00:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, minden kérdésemet kipipáltátok, tényleg hálás vagyok, mentek a zöld kezek!
2021. nov. 14. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!