Szoktál tankolni prémium üzemanyagot?
Figyelt kérdés
Hány százalékos prémium üzemanyag áremelkedés lenne az, amely esetén már nem tankolnál prémiumot?2021. nov. 11. 22:48
21/25 anonim válasza:
Az én kocsimban is az üzemanyagszintmérőn ott a felirat hogy "Premium Unleaded Fuel Only"
22/25 anonim válasza:
Szerintem ezt úgy értik egyébként, hogy lehetőleg ne valami csempészett, kétes eredetű üzemanyag legyen, hanem megbízható forrásból származó, normális minőségű üzemanyag.
23/25 Koaxk Ábel válasza:
Audi S1-ről van szó, ez egy viszonylag kihegyezett sportkocsi, és a kézikönyv szerint ahogy leírtam úgy kell tankolni, én meg hiszek a gyártónak, gondolom nem poénból írta a vészüzemmódot se 95-ös benzin esetén, sőt igazából valahogy úgy szól, ilyen üzemanyag tartós használata mellett károsodik a motor!
24/25 anonim válasza:
Mindig azt tankolok. :-D
25/25 anonim válasza:
Minden autó prémium üzemanyagot kér, csak a minimális elvárás hogy 95-ös legyen. Nem a néhány oktán a probléma hanem az üzemanyag minősége, hogy sok benne az etanol. A prémium benzinben is tartalmaz 5 százalékot de nem tisztán etanol formájában mint az ötösnél ami káros szinte mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!