Bontott karosszéria elemet tudnak fényezni színkódazonosra?
Adódott egy balesetem, a karosszériás szerint a jobb hátsó ajtóm cserés.
Azt mondta, legjobb lenne azonos színkódú bontott ajtót találni, de pechemre egy nem túl gyakori (Audi A4-ben LZ5L kódú sötétkék) színű autóról van szó, így kétlem, hogy fogok találni színkódazonost.
Ha veszek egy bontott más színűt - feketét példának okáért -, és lefújatom, akkor az mennyire fog megegyezni az eredeti színnel? Tudnak pont olyan festéket keverni, ami az a színkód?
Illetve mennyibe kerül nagy általánosságban pl. egy jobb hátsó ajtó fényezése?
Köszi a választ.
Még egy kérdés: az első ajtón is mellette keletkezett egy tenyérnyi horzsolás, olyankor az egész elemet kell fújni, ami mégegyszer kb 40-60 ezret jelent, vagy tudják az adott területet fújni?
Tudnak sérült festést is javítani. Hívj fel egy-két (jó hírű) fényezőt, és kérj árajánlatot. A karosszériás biztos tud neked ajánlani. Ők szoktak előkészíteni is (gittelés, csiszolás).
A jó fényezők figyelembe veszik, és tudják korrigálni a színt.
Köszönöm a válaszokat
Tudom, hogy így látatlanba ti sem tudtok sokat mondani, de azért mégiscsak egy nagyon sacperkábé ár érdekelne.
Egy bontott hátsó ajtó, annak fényezése, majd felszerelése a régi helyére árban hol áll meg? (közép áron dolgozó szakembereket nézve)
Én így számolnék hasra:
10-20k bontott ajtó
50k fényezés (Ezen inkább ne spórolj 10-20 ezreket. Egy mekkmester laikus szemmel is ronda fényezést tud csinálni.)
20k szerelés
Ha bármi sérült még az ajtóban, azok cseréje plusszban (üveg, ablakemelő szerkezet, hangfal).
6# Sajnos ez B5, nekem B6os kell, amihez nem igazán találok színkódos ajtót
7# köszönöm a választ, remélem ennél több nagyon nem lesz. ajtóban elvileg nem sérült semmi, hisz lent kapta el a másik autó, tehát ott meg nincs elvileg elektronika, rendesen nyílik/záródik, remélem semmi más baja nincs.
Valaki tud bontoplaza.hu, autoalkatreszek.hu, racingbazar.hu oldalakon kívül ilyen bontott autóalkatrészes oldalakat ahol tudnám nézni? Mert az említettek közül egyiken sincs ilyenhez ajtó.
Vagy érdemesebb bejárni a bontókat és megkérdezgetni?
"Vagy érdemesebb bejárni a bontókat és megkérdezgetni?"
Érdemesebb. Online nem hirdetnek meg mindent.
Akkor holnapi nap a környéken elmegyek és megnézegetem.
Lehet hogy hülye kérdés de ilyeneknél hogy UNIX, Bárdi nincs karosszériaelem nem? Vagy lehet náluk is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!