Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Karosszéria lakatos szakma....

Karosszéria lakatos szakma. Érdemes kitanulnom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az autókat. Van egy korrodált, 27 éves Fiestám, amin gyakorolni is tudnék. Karosszéria lakatos szakmának van hosszútávon jövője? 23/F
2021. okt. 29. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

inkább autó elektronikával érdemes foglalkozni

még pár év és elkezdenek ledögleni ezek az új hibrid és elektromos autók és egy hagyományos szerelő sem fog hozzájuk nyúlni. Nagyot lehet majd kaszálni.

2021. okt. 29. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán voltam soha jó matekból, fizikából. Mondjuk inkább a lustaságnak volt köszönhető. De persze elgondolkoztató ez is.
2021. okt. 29. 19:40
 3/6 Buf ***** válasza:
100%
Autóból van bőven össze is törnek rendszeresen aki ezeket meg tudná javítani az meg egyre kevesebb
2021. okt. 29. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van jövője és meg lehet belőle élni. Nagybátyám szerelő (gyerekkorától kezdve az akart lenni), társa pedig k.lakatos és látom, mekkora egy jó szakember iránt a kereslet. Állandóan csurig van táblázva hónapokkal előre.

Azt, hogy érdemes-e kitanulnod, nem tudom :) Ha anyagi biztonság a kérdés, akkor szerintem az adott most is, meg 20 év múlva is. Összetört autó mindig lesz. Vagy hát a mi életünkben tuti.

Ha úgy érzed, ezt élveznéd, hajrá, csináld, aztán majd látod. Inkább, mint hogy nem kezdesz bele, aztán ezen agyalsz életed végéid, hogy hiba volt-e nem belekezdeni.

2021. okt. 29. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút!!!

Aki jól csinálja a dolgát, szépen javít, hegeszt az bizony nagyon jól keres!!!

Egy karosszérialakatosnak mindig lesz munkája.

2021. okt. 30. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az autóelektronika is érdekelne, mivel ahogy néztem ott lehet háztartási gépekre is specializálódni, amik a kocsik mellett ugyancsak érdekelnek, klíma, mosógép egyaránt.
2021. nov. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!