Mennyibe kerülhet ezt kilakatoltatni?
Mercedes W124, 1994-es évjárat, E220-as motorral. A számlás ár érdekelne, elemenként, fényezés nélkül.
#1: A küszöbök biztos, hogy nagyon kivannak? A bal hátsó tűnik csúnyának. Ez a 200-300 ezres az okosba' megoldjuk ára, vagy a számlaképes hely ára?
Milyen számlás ár, milyen elemenként? Mutatsz egy fotót a kardánról és számlás árat kérsz a karosszéria javításáról? Nem nagyon vagy képben az autójavítás terén úgy látom.
Egy ilyen öreg autónál még külső szemrevételezés alapján sem lehet pontos árat mondani a javításról. Ahhoz, hogy képet lehessen alkotni róla, szét kell bontani elég rendesen.
Még így is maradnak "vak" foltok, mint pl a küszöbcserénél a mögötte lévő munka.
Szóval, max egy megközelítő árajánlatot kaphatsz a legprofibb műhelytől is.
Sajnálom, de ezt már gazdaságilag nem ésszerű megcsináltatni. Szinte minden elem rohad, látszólag nem csak felületi rozsda.
A szakadt gömbcsuklót cseréltessed ki, mert veszélyes. A többit enged el, használd amíg megkapod rá a műszakit.
Itt nálunk (az ország keleti részén) lenne aki 150-ért okosba rendbevágná neked, de azt te nem szeretnéd... Ez még okosba is megvan 200-250.
Szerintem nem menthetetlen de max akkor éri meg vele foglalkozni, ha kötődsz hozzá/hobbi. Nekem a kb fele ennyire rossz állapotú autómat csinálják most "okosba" 180-ért...úgy hogy ki/leszedtem azokat amik útba lehetnek, így már csak hegesztenie kell. Ezt is csak azért rakatom rendbe mert egy 30 éves nagyon ritka autó, amúgy gazdasági totálkár....
#3, #6: A budapesti árak mennyire térnek el a vidékiektől? Itt Budapesten számlaképesen 10-11.000 forintos óradíjjal lakatolnak. Ez hány munkaórás mutatvány lenne?
(nyilvánvalóan az ajtók és az első sárhányók cserélve lesznek hibátlan bontottra).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!