Egy idegbeteg oktatóval mennyire hatékonyan lehet megtanulni vezetni?
20. órámon vagyok, és én már elfogadtam, hogy ő ilyen, próbálom nem magamra venni meg tudom, hogy nem az a dolguk, hogy simogassák a buksinkat... csak nem igazán érzem mostanában a fejlődést, a stressztől meg a frusztráltságtól hiába akar, de nem úgy figyel az ember, főleg ha tényleg (szószerint) végigkáromkodja azt a 60 vagy 120 percet. Mert egy hibától is úgy felhúzza magát, hogy utána 20 percig magyarázza miért vagyok ennyire szerencsétlen.
Vannak szituk mikor pl. meg se adja az esélyt hogy magamtól oldjak meg egy manővert hanem durván belenyúl ordibálva, akkor meg kb le is blokkolok hirtelen a belenyúlásától... utána meg persze azért ideges, hogy miért nem veszem fel azt a tempót mikor kb magamhoz se tértem hogy mi is történt most mert nem én oldottam meg... Most már kezdem úgy érezni, hogy nem kifizetődő nekem ez, mert ha jó napja van, jó a hangulat, sokkal jobban megy minden, mondhatjuk azt is, hogy már magamtól elvagyok a városban. De ha végig ordibál, akkor mintha visszafelé fejlődnék az idegesség miatt... És az elején megértettem ha ideges, mert én is éreztem hogy bénáskodok, de most hogy már egész jól megy, mégis a legkisebb bakitól is néha teleköpködi a kesztyűtartót kb. Gondolkodok oktató váltásban, de nem a finishnél akarok már ebbe belemenni, van aki ilyen oktatóval csinálta végig, és végül sikerült és talán a javára is vált a nagy szigor?
Mert ha más nem az már tuti, hogy azt megtanította hogy hogyan kell vezetni stresszhelyzetben.
24L
Az kemény.
Ennyire rástresszeltél vizsga alatt az oktatóra? Olyankor nem is baszogathat, csak az utasításokat mondja.
Engem végigbaszogatott, már amikor jól ment, és vizsgára készültünk.
Aztán vizsgán szerintem rásegített indulásokkor a gázpedállal :)
Engem városon kívül 500 méteres szakaszon jobbratartás miatt kaszáltak el, amikor tudtam, hogy a kis szakasz után balra fogunk menni.
Azóta is ingerel a sok hülye a belső sávban :)
Az is jól hangzik! Mondjuk az én esetemet se a Fast 2 Furious-ként kell elképzelni, szimplán 50-el mentem a 30-as övezetben! Viszont vicces mikor baráti körben elmesélem, főleg, hogy tudják, hogy egyébként notórius gyorshajtó vagyok!
"Egy idegbeteg oktatóval mennyire hatékonyan lehet megtanulni vezetni?"
Semennyire!!! Csak hátráltatja a tanulást, és feleslegesen stresszel akadályoz. Könnyebben megtanulnál egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!