Seat Ibiza 6J 1.4 Pd tdi vélemények?
Negyedik generációs Ibizát nézegetek magamnak melóba járósnak, ingázásra 1.4 Pdtdi motorral szereltet.
Vélemények erről a kocsiról, motorról? Nekem az lenne a lényeg hogy ne egyen sokat, megbízható legyen és ne kerüljön horror árba az alkatrész, javítás. Köszi
Nekem ezzel a motorral VW Polo-m volt ami műszakilag kb egyenlő a te általad kinézett Ibizával.
Megbízható motor, ilyen téren maximálisan ajánlom!
100 alatt nagyon dinamikusan is gyorsul, kifejezetten erősebbnek tűnik mint ami. Aztán persze ez az illúzió hamar szerte tud foszlani amint kiérsz a vadregényes tájba, de a lényeg, hogy városba bőven jó tud lenni!
Ami borzalmas a 3 hengeres motor hangja, ha nem vagy kifejzetten autób*zi nem fog zavarni.
Amit még utáltam, hogy én egy Seat Leon-ról váltottam a Polo-ra és a Leon feküdte az utat, a Polo meg ahhoz képest egy billegő bódé, nyilván az Ibiza is hasonló, de ez megszokás kérdése.
De összességében, én be mernén vállalni egy Ibiza-t ezzel a motorral! VW technika van alatta, azzal meg ha csak nincs valami veszett nagy típushibája nem nyúlsz mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!