Mi a véleményetek az Asv 1.9tdi motorról?
Ezeknél nem a motorkód dönt, hanem az állapot. Meg kell nézni a piacot, mennyiért mennek az öreg, sokat futott Ibizák, aztán belőni annak alapján, hogy mennyit adnál érte.
Nekem személy szerint nulla értéke lenne és nem érné meg, bármennyiért is adják, mert teljesen más autóra van szükségem.
Nekem volt ilyen Ibizám. 5 ajtós volt. Országúton 4,5 körül fogyasztott, városban 5,2 körül. Egész normálisan lehetett vele haladni.
A fent említett km futás még messze van a végétől, de ez nagyon sok mindentől függ.
Nekem kellett adagolót, porlasztócsúcsokat is cserélni. Nem olyan horribilis összegekért. (40-40k)
Egy idő után egy turbófelújítás is időszerű lett volna szerintem, de eladtam.
Érdemes olyat venni, aminek ismert az előélete. Esetleg számlákkal tudják igazolni a javításokat. Illetve olyat ne vegyél, ami tuningolva volt.
Ez az autó hosszútávokra van kitalálva. Ha te városba vennéd, akkor inkább nézz mást. Országúton és pályán kell ezt használni. Ott is sokat.
Az autó értéke az állapotától függ. 300-600e-ig lehet bármi.
De a reális ár 450-500 körül van. A 300e-es is legalább ennyire fog kijönni a végére.
Pro: alacsony fogyasztás, normális menettulajdonságok, egész jó futómű, aránylag megbízható motor
Kontra: bele lehet futni combosabb számlákba, így rá lehet költeni azt, amit megspóroltál az üzemanyagon, a középkonzol egy elmebetegség(6k2), egy fejegységet nem lehet normálisan belerakni, kicsit szűkös utastér/csomagtér, de nem a kategóriatársaihoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!