2021-ben még szokás plusz pénzt adni a vizsgabiztosnak, a sikeresebb vizsgáért?
En nem fizettem.vittem magammal penzt,ha nem sikerulne akkor egybol tudjak plusz orat,es uj vizsgat fizetni.de egy forintot nem adtam volna a biztosnak.
30.oran,1 hibapontal sikerult.vegig sem kellett vezetnem az utvonalat,kb a felenel visszafordultunk.
Nagyon izgultam en is,szerencsemre ilyen helyzetekben nekem elonyomre valik.jobban teljesitek nyomas alatt.
Kerdezo,vegyel meg par orat,es probald meg ujra.en egesz uton halkan mondtam mindent magamnak, mikre kell figyelnem.ezt kulon kiemelte a v.b,hogy nagyon jo volt hallania,hogy fejben is ott vagyok,nem csak megyek,hogy majdleszvalami.
Mondjuk nekem az oktatom is nagyon korrekt volt,nem lehuzos fajta.a km nem volt meg a 29 ora alatt,de mikor kerdeztem azt mondta,azzal nem kell foglalkoznom.nem vetet azert plusz orakat,hogy meglegyen ha megy a vezetes.koltsem masra azt a penzt.
A legfontosabb, hogy beszéld meg az oktatóval, mivel ha te akarod közvetlenül odaadni a vizsgabiztosnak a pénzt akár fel is jelenthet és ha jól tudom el is tiltanak a vizsgázástól egy időre.
A pénzt az oktatód rendezze.
Nem biztos, hogy legközelebb is őt kapod.
Fizetés helyett inkább a vizsgadrukkot próbáld leküzdeni.
Most tettem ki egy kérdést, így 15 percig nem tudok. Ha most nem kérdezem meg, szerintem nem is fogom. Ha el szeretnék menni pszichológushoz(lehetőleg ingyeneshez), akkor mi az első teendő? Háziorvostól kell beutaló?
Ezt nem feltétlen a tanács miatt kérdem, már egy ideje gondolkozom rajta, hogy kéne mennem.
Egyébként nem adtam pénzt és buktam. Nem vettem észre a gyalogost, aki már a zebrára lépett(nem az én oldalamon, egyáltalán nem volt veszélyben vagy ilyesmi). Következő vizsga előtt lehet megkérdem oktatóm, hogy ez hogy zajlik itt.
#26 Sima pszichológushoz szeretnél menni, vagy vezetés alkalmasságod kivizsgáltatni?
PÁV-ra tudsz menni, de az mindenképp valami 8000 Ft körül lesz.
Ha simán pszichológushoz szeretnél menni, akkor TB-sen elérhetőnek kell lennie a te körzetedben is, és igen, házidokinál tudsz érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!