A Volkswagen Golf melyik szériája a legkevésbé népszerű az emberek körében? És mi lehet az oka?
Pár éve még a III-as, most - nekem - a négyes széria, abból is az 1.9 TDI a negatív favorit.
Hogy miért? Mert tipikus hülyegyerek telepikölyök autó.
Külső szemlélőnek, mint #1, a IV-es most éppen. Ami valójában nem az autónak szól, hanem a célközönségnek, az ilyen ember utálja az E46-ot, E39-et, a B5 Passat-ot, az A3 8L-t, a W202, W203-at stb.
Egyébként mostanság talán a Golf V az amire a hozzáértők azt mondják, hogy nem éri meg megvenni.
Ahogy már írták, most a Golf IV TDI az aktuális kormoló S-budget Vindízel kategória, egyébként meg olyan ocsmányul öregszik a belső tér ezekben a sok soft touch műanyaggal, hogy már csak azért sem szeretem, pedig amúgy nem egy rossz dizájn, és nem is egy rossz technika.
De egyébként a III-as Golf nekem a legásítósabb Golf.
Négyes lassan ötös golf.
Hülyegyerek szmók and chárm dízel.
De ugyanúgy utálom a régi kotló BMW, Merci, Audit.
Persze ha egy karbantartott, szép állapotú darabot látok megdicsérem.
Golf IV
Sajnos a tulajok lehúzták a hírnevét, pedig a csúnyán kopó műanyagokon kívül egész jó kis autó, főleg az 1.9-es dízellel, de olyat ma már elvből sem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!