Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen szempontok szerint...

Milyen szempontok szerint veszel használt autót?

Figyelt kérdés

Hogyan osztanád el számodra a fontosságot százalékosan az alábbi szempontok között?

1. Méret, esztétika, szin

2. Extra felszerelések

3. Megfelelés másoknak (ne legyenek rossz véleménnyel)

4. Alacsony fogyasztás

5. Megbízható motorkonstrukció, kevés típushiba

6. Egyszerű szerelhetőség, olcsó és jó alkatrészellátottság

7. Általános műszaki állapot

8. Egyéb? (Részletezd légyszi)

2021. okt. 31. 07:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 te vagy a tökéletes palimadár :D Mind a 2 olyan szempont amit úgy machinálnak ahogy akarnak, az meg hogy fiatal pont lópf*szt nem jelent
2021. okt. 31. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:

11-es: munkatárs csaj vett 7 éves Fordot, mert abban csak 80 ezer km volt. Nem vitt magával hozzáértő személyt.

Kb fél 1 évig nem is volt nagy baj aztán jöttek a több 100 ezres javítások.

Szerelő szerint az a 80 ezer km inkább 280 ezer lehet csak cserélve lett a kormány egy újra, hogy ne látszódjon.

2021. okt. 31. 12:00
 13/19 anonim válasza:

Nekem nem volt túl nagy keretem az autóra, ezért fizettem egy szerelőnek, hogy átvizsgálja őket, és azt vettem meg, amit ő is jónak gondolt, és ami nekem is tetszett (nyilván csak olyanokat néztünk).

Sokan azt gondolják, nevetséges ilyen olcsó autókat átvizsgáltatni, de szerintem pont azért fontos, mert ha valakinek eleve szűkös a kerete, nem engedheti meg magának, hogy számára rejtett hibákkal rendelkező autót vegyen meg, nem kockáztathatja, hogy a közel jövőben hirtelen sokat kelljen költenie az autóra.

Ha szakember segítségét kéred, a fent felsoroltak fontossági sorrendjét is okosabban fel tudod állítani, jobban átlátod, mi az, amiből tudsz engedni, és mi az, amiből nem érdemes.

2021. okt. 31. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Átlagban egy 10-esért átvizsgálja a szerelő az autót. Nyilván ha 300km-re vinnéd akkor vagy nemet mond vagy drágább összeget.

Közeli városokba ha én viszem a szerelőt 10-ért vállalja. Nyilván nem orákulum egyik se de azért ő feltudja fedezni a hibák egy részét.

Illetve mindig autós fórumon érdeklődj a típushibákról. Ott leírnak mindent és úgy menj el megnézni.

2021. okt. 31. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Megbízhatóság - Kényelem - Alacsony fogyasztás

Ha a három közül egyik is hiányzik akkor ingyen sem kéne az autó!

2021. okt. 31. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:

1. Megbízható típus, ár

2. Kinézet: nekem tetszen

3. Állapot

Ha ezek megvannak és a többi apróság is legalább elviselhető kategória akkor megveszem az autót.

2021. okt. 31. 16:32
 17/19 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amúgy kíváncsi lennék miért lettem ennyire lepontozva, mert egy megbízható jó állapotú, de erős autót akartam...

Mi volt ebből a nem hasznos válasz rész?

2021. okt. 31. 16:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (jöhet még) mindenkinek pzitív pontot adtam :)
2021. okt. 31. 21:38
 19/19 anonim válasza:
Par honapja vettem autot.Mindig egy sarga auto volt az almom,ezert eloszor szin,evjarat es termeszetesen ar alapjan kerestem. Azutan a sok sarga autobol kivalasztottam a tipust es vegul km es muszaki allapot. Es igen,no vagyok :)
2021. nov. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!