Lehet/érdemes használtan venni gps-t autóba? Újonnan minimum 200e ft azt most nem tudjuk félretenni.
Ha beépítettre gondolsz, akkor kiválasztottad a legszarabb ötletet, gratulálok. Legdrágább megoldás + belenyúlsz az elektronikába + legfeleslegesebb.
30 körül vettem újat és a seggemet is kinyalja (sima hordozható).
(Utálom az okostelefonokat és soha nem is volt.)
Sehova?
Vannak csipeszes, vákuumos szélvédős felcuppantós, szellőzőrácsra akasztható tartók... Ha nem látod a kijelzőt, akkor neked már rég szemüvegben kellene vezetned.
3as mi az a sima hordozható? Linkeld be légyszi milyet vettél.
4es a szélvédőről nyáron leolvad a melegtől, szemüveget csak közelre használok, épp ezért nem látom a mobilt vezetés közben.
Nem tudom már, hogy melyiket vettem...
Ja és akkor kell egy bifokális szemüveg.
De egyébként az sehogy nem lesz hihető, hogy neked semmilyen megoldás nem jó.
#2: egy mai 6-7" telefon kijelzője nem kissebb egy beépített navinál. Mindig friss térkép lesz rajta.
Kell venni egy rendes telefontartót (nem szellőzőracsos gagyit, hanem pl. Brodit proclip) a műszerfalra, ott jól látod, és nyáron sem esik be a pedálok alá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!