Mitshubishi I Miev első autónak?
Talán újkorában ideális körülmények között (hátszél, nyári meleg, stb stb) tudta.
Most biztos hogy nem.
Nekem volt szerencsétlenségem ilyen autóval közlekedni pár hétig, csak a Citroen variánsával. Akkor pár évre eldöntöttem magamban, hogy az elektromos autó egy igazi hulladék dolog. Aztán vezettem jobb elektromos autókat (nagyjából csak olyan van), és rájöttem hogy nem, csak ezek nem tekinthetők autónak.
Szerintem egyelőre kár az elektromoshoz ragaszkodni, lesz arra még lehetőség (sőt, egyszer majd muszáj is lesz). 2,4 millióból már nagyon jó belső égésű motoros autók kaphatóak, minek kínoznád magad egy ilyen dodzsemmel?
Én Pesten császkáláshoz pont, hogy elektromosat vennék. Elég oda a 100km hatótáv is. 10 éves akkupakktól viszont tartanék kicsit, főleg hogy akkoriban még voltak olyan konstrukciók, hogy az autót vetted meg, az akkupakkot csak bérelted. Lehet el sem adható vele.
Villanyautós fórumokon kell érdeklődni, mit érdemes venni, és mire kell odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!