Első autónak mit érdemes venni ?
Figyelt kérdés
Olyan 1,3 millióm lenne első autóra. Ebben az ár kategóriában mit tudtok esetleg mondani ami megbízható és jó. Rövidtávokra kellene tehát inkább benzin játszik2021. okt. 27. 19:10
1/5 anonim válasza:
Keretfüggő.
Valami opyat amit nem baj, ha meghúznak és a technika is tolerálja a kezdeti hibákat. Vagy legalább tűrhető költségek arán javítható.
Mindezek mellett meg is véd.
2/5 grafno válasza:
Ebben minden benne van a mercedestöl a bmwig, igaz evjarat kerdese mar csak mit akarsz. alsokategorias benzinest nezz kb 90 loeröig es kevesebb kmrrel.
3/5 anonim válasza:
2004 utáni Suzuki Swift,ennyiből patikát kapsz és még pénzed is marad
4/5 anonim válasza:
#3 Egészen biztosan...? Én 900 ezerért eddig csak 300+ ezret futottat láttam foszlott belsővel.
5/5 anonim válasza:
Ki mondta hogy 900ezerért kell venni?Ott írja hogy 1,3 millió a keret,1,1-2-ből már bőven nem a kínálat aljából válogat mégha a patika kicsit túlzás.
Persze szét kell pontozni közben az én válaszom a leghasznosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!