Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Későn kezd el világítani a fék?

Későn kezd el világítani a fék?

Figyelt kérdés
Mi okozhat ilyen hibát? Lenyomom a fékpedált, és csak ha már vagy 2 centit be van nyomva, "későn" kezd el világítani a lámpa.

2021. okt. 28. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond, egy minimalis "játéka" van nalam is a fékpedalnak, szoktam nezni.

Hiba nalam nem lehet, mert meg egy hangyafsznyit lejjebb nyomva már világít, de fékhatas még nincs. De itt mar milik lehetnek.

2021. okt. 28. 16:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem a fékhatással van a baj, hanem azzal hogy dugóban araszolgatva, amikor éppen hogy a pedálhoz érek de már lassul az autó a lámpa még nem világít. És ez eddig nem ilyen volt ezt tudom.

Akkor a féklámpa kapcsolót megnézem. Köszi a válaszokat

2021. okt. 28. 20:08
 13/15 anonim ***** válasza:

jesus ezek a válaszok :D olajnyomás kapcsolja a féklámpát XDDD

Fékpedálnál találsz egy kapcsolót ami zárja az áramkört ha benyomod a fékpedált kb 1cm-re.

Ezek ilyen pár száz forintos tételek, kivéve ha valami prémium autód van.

Ezeket nem igazán lehet szétszedni, kitísztítani... másikat kell venni.

2021. okt. 28. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:
#10: pont az az 1-2 tizedmásodperc, ami alatt a féklámpa már világít, de fékhatás még nincs...
2021. okt. 28. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:

13. Neked talán újdonság, de igen, vannak olyan típusok, ahol a fékfolyadék nyomása kapcsolja a fékkámpát. Mondjuk ennél pont nem.

A párszaz ft meg nyilván pár ezer, de tényleg nem vészes.

Egyébként lehet rajta állítani, a középső pőcköt, amit a fékpedál megnyom, kis erővel kintebb-bentebb nyomni.

2021. okt. 29. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!