Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 sw 1.4 Hdi 2003as...

Levente87 kérdése:

Peugeot 206 sw 1.4 Hdi 2003as evjáratú autón a műszerfalon minden létező dolog el kezdett világítani, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok... Jó masfel ora hajtas utan az autot alapjaraton hagytam dolgozni, bementem gyors a pekhez es mikor beszaltam a kocsimba egybol felnent a pumpam... A muszerfalon minden jelzes felgyulladt... Folyamatossan villogott a STOP, azt jelezte nincs olaj a kocsimban, motorhiva, abs.... Szoval szinte minden vilagitott... Gyors le is allitottam a motrot, nagyon megijedtem. Megneztem olaj es viz van benne.. Majd fogtam az akku plussz kabeljat, levettem majd visszaraktam, az auto egybol begyulladt es a muszerfal semmi problemat nem mutatott.. Elvinni tuti elviszem mesterhez de mit tud most rajta megnezni ha most minden jo rajta? Jart mar igy mas is?

De jo h a csaladdal jovo hetvegen akarnank egy tavolibb kirandulast... Nincs is szebb mikor nem bizol az autodban.. A fenebe is...

2021. júl. 17. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A Peugeot híres a szar elektronikájáról. Lehet, csak a vaklármázik a roncs. Majd a mester megmondja.
2021. júl. 17. 00:51
 2/7 anonim ***** válasza:

206-os pözsóknál általában a kombinált kapcsoló krepál be(index, világítás), lehet az szórakozik.

Csak egy tipp, de ez típushiba, azt tudom.

2021. júl. 17. 05:54
 3/7 Vortrex ***** válasza:
Ha leesik a feszültség 10 volt alá, attól is megkergül
2021. júl. 17. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
1# honnan tudod, hogy mindegyik Peugeot-nak kaki az elektronikaja? Meg, hogy roncs? Az egyik legnépszerűbb francia típus volt és még ma is az, s le merem fogadni, hogy a kérdező autoja abszolút nem rozsdasodik. Egy 18 éves autónál, nemcsak francia, előfordulhat, hogy az elektronika néha "meggalydul".
2021. júl. 17. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Neked roncsabb autó van egyes, az K. élet, mint a kerdezonek.
2021. júl. 17. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozzatok a kis tetűvel, szinte mindenhová benyogi, hogy hitvány meg roncs.
2021. júl. 17. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Abszolutte meg vagyok elegedve az autoval.. Jo most be#zart de megsem... Azota sincs vele gond hogy levettem a plussz kabelt majd visszaraktam.. Egyaltalan nem rozsdasodik... Folyton a fejemhez vagtak h francia.. Csalados ember vagyok.. Gyerekek kicsik, elferunk benne plussz estenkent pizzat hordok vele.. Golf 2es utan nekem ez urhajo meg igy 3 ev utan is.. En igazan szeretem.. Vennek en ujabbat de nem engedhetem meg magamnak... 2szer hagyott cserben az onindito pusztult meg mind a 2szet.. Jo a fogyasztasa.. Az egok neha be#zarnak de szerintem a silany ego minosege miatt...

Mesternel ma voltam es nem tudott erdemben mwgmondani mi lehetett tegnap a problema...

Csak hajtani.. Ezt mondta... Ha tonkre megy ez van... Lattam en mar ujabb autot is tonkremenni uton.. Feltalalja az ember magat..

Csak tegnap ugy felhuzott evvel a muszerfalos karacsonyfakivilagitottdiszekkelarohadteletbe.. De konyorgom... 2003as autorol beszelunk...

2021. júl. 17. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!