Érdemes pénzt áldozni erre az autóra, vagy inkább bontó?
Nekem a munkadíj 50-ropiba fájt, elemeket amit lehetett bontóból, amit nem rendeltettem az autósboltban ahova járok így lett 60 az anyag, plusz egy 10-es volt a látható elemek színre lefújása spray-ből 2k lakkal.
A lakatosom annyira ügyesen megoldotta szinte semmi se látszik rajta hogy javítva volt.
Szerintem abszolúte megérte ha vettem volna másikat csak a papírmunka lett volna ennyi...
Szóval bontóba semmiképp, keresni kell lakatost., most a műszaki kitolós mizéria miatt sokkal könnyebb dolgod lesz, most mindenki halogatja.
Az olcsó lakatos pont arra jó, hogy 2-3 év múlva lehet megint hozzányúlni. Kifelejt dolgokat, hanyag, vagy simán a technológiák feléről soha nem is hallott, amiket használnia kellene főleg a korrózióvédelem miatt.
Nem egy autót láttam, ahol a munka végezte után 1 hónappal már rohadt belül a sárvédő. Szaki megégette a varratömítőt,az üregvédőt pedig ráfújta a vizes sárra.
Aki nem szereti a munkáját, kényszerből dolgozik, nem néz utána semminek, az olyan is lesz.
Szerintem ha találsz egy vidéki, nem kókler, de nem is oldtimereket felkészítő szinten dolgozó szakit, 150-200 körül meg tudja neked csinálni anyaggal együtt.
Persze az igaz, hogy ami egyszer rohadt, és nem a legmagasabb minőségben lett megjavítva, az megint rohadni fog pár év múlva. Viszont az a pár év pont elég lehet arra, hogy felkészülj egy jobb autó vásárlására.
4 év... ennyi időre vagy olyat keresel aki oldtimerekkel foglalkozik, vagy olcsóbb szaki, és még a sózások előtt elteszed tavaszra. Egy már rozsdás lemezt komoly munka évekre rozsdamentessé tenni, aki ért hozzá meg is kéri az árát.
Én az olcsóbb szakit, és a téli garázsozást ajánlom. Heti 1x ha bérelsz valami egyszerű autót, még anyagilag jobban jársz, mint ami kárt a só okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!