Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a TDI mánia? Miért akar...

Mi ez a TDI mánia? Miért akar mindenki egy jó német TDI-t?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
#10 Remélem szétrohad már mind. Tegnap idióta Audis a húsz éves szarjával 140-el ment főúton, balesetveszélyesen előzgetve, közben okádta a kormos füstöt kifelé nagy felhőben. Végül letért a cigánysor felé vezető úton...
2021. okt. 28. 09:55
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Bírom ezt a 20eves szarozast! Dejó, hogy itt mindebki büszke ujauto tulajdonos! :) Nem is ertem hogy jön össze a majd 15 eves atlageletkor a hazai autóparknál!

Amugy a műszaki allapot elhanyagolása tenyleg para, meg az idióta vezetési stílus is. Sokaknak nem is kene autó, csak amolyan status szimbólum, hogy "Beülök az Audiba öcsem azt jövök megyek!" Persze normálisan fenntartani nem megy, gumit csakis valami hasznalt szetkopott szart, szervizbe minek jarni megy ez stb...

Kéne normalisan vizsgaztatni a kocsikat, semmi áttolás +egy 10esert stb adom!

2021. okt. 28. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

#12 Nos akkor most ellentmondasz magadnak...? Te magad mondod hogy el vannak hanyagolva akkor miert is lenne jo, csak sz@r akkor nem? Lehetnenek huszonevesen is jo allapotuak az autok ha a hulyegyerekek nem tolnak ki a szemuket folyton. De pontosan erre kell mindenkinek a tedeji... szetb@szni meg jobban.

En speciel egy nyolcvanas evekbeli Audi 100 vagy 200-at mai napig elfogadnek, es tennek is rola hogy elmenjen meg vagy 8-10 evet.

2021. okt. 28. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

10-es 12-es is en voltam.

Nem ertem mi az ellentmondás.

A kerdés az volt miert akarnak TDI-t. Leirtam amit gondolok.

Az hogy van aki elhanyagolja a szükseges minimumot, es egy ökór módon közlekedik az mas tészta.

2021. okt. 28. 10:50
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

a kérdező blődséget kérdezett:

1. nem akar MINDENKI, nagyon nem

2. olyan hogy "jó", és "TDi" egy mondatban már oximoron, nemhogy a valóságban.

2021. okt. 28. 11:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem akar mindenki, én öreg adagolós szívódízelt akarok :-)
2021. okt. 28. 12:08
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
#11: Mert akinek apu megveszi az újat és úgy nyomja ki a szemét 140-nel azzal nem ugyaennyi bajod kellene legyen?
2021. okt. 28. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
Igazából lemaradtál vagy 10 évet kérdező, már nincs is semmiféle TDI mánia. 10 éve tényleg volt.
2021. okt. 28. 17:42
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy nincs, utolsó, sőt... Még most is az 1.9 az isten egy bizonyos rétegnek. Már örülök ha nem egy ilyen füstokádó fos megy előttem.
2023. szept. 22. 13:49
 20/20 anonim ***** válasza:
#19: Ahogy egy másik réteg még mindig arra cseppen el, ahogy nyit a vtech, egy másik meg arra, hogy nem rohadt ki a torony az Astra GSi alól, vagy akár próbálja keresztbe rakni a 318i-t, de nem megy és még lehetne sorolni. A TDI-s sem jobb, vagy rosszabb, mint bármelyik másik "ilyen" réteg
2023. szept. 23. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!