Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy szoktátok megoldani...

Hogy szoktátok megoldani sofőrként a bizonytalanságot? Jó a módszerem?

Figyelt kérdés

Például van, hogy bekanyarodnék valahova, de nem jut eszembe hirtelen hogyan kéne, szemből és mögülem is jönnek és elszoktam menni a legközelebbi leálló részig, mintha oda mentem volna, hogy ne tartsam fel a forgalmat, aztán ha elmentek mögülem, akkor megfordulok és nyugalomban beparkolok az adott helyre úgy, hogy nincs feltartva senki.

Béna, ha így oldom meg az ilyen szituációkat az elején?

2021. okt. 26. 16:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Parkolásról volt csak szó
2021. okt. 26. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:

"Például van, hogy bekanyarodnék valahova, de nem jut eszembe hirtelen hogyan kéne..."

Ezek szerint ez csak elírás volt.

2021. okt. 26. 21:57
 13/15 A kérdező kommentje:
12 ezt a parkolásra értettem, mikor a parkoló az út mellett van és úgy bekanyarodnék. Lehet nem túl érthetően fogalmaztam, elnézést.
2021. okt. 26. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Majd megszokod, ne aggódj.

Ismerőröm régebben durvább dolgot is csinált, semmibe nézett egy rendőri leintést mert kezdő volt, panikolt a vezetéstől és nem kapcsolt, mellette ülő szólt neki hogy álljon már meg. Visszatolatott, a rendőr meg csak nézett, szerencsére ismerős volt a rendőr így nem kattant rajta a bilincs

2021. okt. 26. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
A bizonytalanságot úgy hogy az autóra koncentrálok és a környezetemre hogy ne koccanjak más autónak parkolásnál, engem nem érdekel ha többen várnak arra míg befejezem a manővert.
2021. okt. 26. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!