Hogy szoktátok megoldani sofőrként a bizonytalanságot? Jó a módszerem?
Például van, hogy bekanyarodnék valahova, de nem jut eszembe hirtelen hogyan kéne, szemből és mögülem is jönnek és elszoktam menni a legközelebbi leálló részig, mintha oda mentem volna, hogy ne tartsam fel a forgalmat, aztán ha elmentek mögülem, akkor megfordulok és nyugalomban beparkolok az adott helyre úgy, hogy nincs feltartva senki.
Béna, ha így oldom meg az ilyen szituációkat az elején?
#1 Tudjuk, te kenblokként születtél. Véredben van a vezetés. Az oktatód az első óra után elküldött vizsgára. Lewis Hamilton is a tőled tanultak miatt lett 7-szeres világbajnok.
Ülj le te bohóc. Mindenki volt tapasztalatlan, de ahogy #2-ben leírtam, tapasztalat ellenére sem lehet valaki mindig 100%-ig biztos a dolgában. Ez nem hiba, nem hiányosság, hanem a valóság.
"Hogy szoktátok megoldani sofőrként a bizonytalanságot? Jó a módszerem?"
Jó a módszered. Majd ha több tapasztalatod lesz, akkor gyorsabban megy majd a parkolás és nem lesz erre szükség. De addig is rendes tőled, hogy nem tartod fel hosszasan a többieket.
A többségnek erre általában nincs szüksége, mert egyből be tud tolatva parkolni. Vagy ha kell egy kis igazítás, akkor azzal már nem akadályozza a forgalmat.
Részemről azt mondanám hasonló korrekciós helyzetnek, hogy ha ismeretlen helyen elvétem a kijáratot a körforgalomban, akkor megyek még egy kört.
jól csinálod
élni és élni hagyni elv
Bekanyarodásról vagy parkolásról van szó?
Bekanyarodásnál nem tudom, hogy mit lehet bizonytalankodni.
Parkolásnál nekem is van olyan, hogy berakom először csak úgy orral ferdén, aztán ha szabad a pálya, akkor kiállok és beparkolok rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!