A biciklisek milyen jogon mennek a forgalomba?
kedves kérdező!
a kressz szerint a bicikli ugyanolyan jármű mint a kocsi, ahogy a robogó, motor is. út közepén kellene gyakorlatilag mennie, így szabályos.
én amúgy pont a hozzád hasonlók miatt nem bringázom itt Pesten. életveszélyes lenne amerre mennem kellene. hála nektek.
Kedves kérdező! ha vehettem volna 30 évesen biciklit, akkor sem tettem volna meg!!!
KÉRJ ELNÉZÉST A KLIMAVÁLTOZÁS MIATT!!!
fogalomzavarban vagy öreg
a 6 éves gyerek is közlekedik mikor átmegy a zebrán..
neki is jogsi kell?
hidd el elütsz 1 biciklist te szívod meg jobban
ő összetöri magát te meg ülsz v jobb esetbe nyögöd a büntetést mert h nem 50ezret kapsz az tuti
jah és még arról ne is beszéljünk h ha pl engem ütnél el olyan pert kapnál a nyakadba h besz@rsz
sok idióta autós azt hiszi hogy a biciklist lenyomhatja az útról.
ALKALMAZKODJ TE IS B+!!!
"hát több jutott nekünk az életbe mint neked 30 évesen egy országúti bicikli:D hát legyél büszke magadra de télleg."
Húú.Te mekkora bunkó vagy.
Most felvágsz rá,hogy hitelre össze tudtál szerencsétlenkedni egy autót.
UI:nekem is országuti kerékpárom van és autóm/robogóm is.De 10-15km-es körzetbe a bringát használom,15-50km-es körzetbe robogót és e felett az autót.(de nyáron,szabadidőmben 200-300km-es kerékpár túrát is beválalok)
22:36-jó akkor majd rollerezek az út közepén és azt ne mond hogy szabályos...amúgy attól még hogy átmegy valaki a zebrán nem kell jogsi, de ha részt vesz a forgalomba akkor KELL akárki akármit is mond..és ha már az út közepén megy az autók közt akkor RÉSZT VESZ.
22:38- nincs kocsim ezt benézted.
és TE írtad h részt vesz a közlekedésben
és ha átmegy a zebrán azzal is részt vesz..
szerintem nem tudod miről beszélsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!