Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diszkont autómárka tulajdonosa...

Diszkont autómárka tulajdonosaként őszinte lenne a mosolyod a közlekedés többi részvevője felé?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 11:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ma 12:57

Mi bajod a magyarokkal te majom?

Ez nem rasszizmus?

Húzzál afrikába

2021. okt. 22. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
@11: Valószínűleg pont ez. Feszült agresszív kisebbségi komplexusos emberekkel vagyunk tele. És nem az vagyok, akinek válaszoltál. Más is így látja. Nagyjából bárki aki járt már nyugaton és ismerkedett ott is emberekkel.
2021. okt. 22. 14:36
 13/22 anonim ***** válasza:

ma 14:36

Még egyenlőre nem kissebségi, hanem többsègi komplekszusom lehet, mert a KSH adatai szerint még a magyar lakosság van többségbe. De ha rosszul tudom akkor igazold légyszíves hivatalosan, és azonnal kérni fogok egy csomó támogatást ami a kissebségben lévőknek jár.

2021. okt. 22. 14:50
 14/22 anonim ***** válasza:

@13: Kisebbségi (egy 's' betűvel van, ha ekkora magyar vagy akkor írj már helyesen) komplexus (nem ksz, hanem x, ismét) -> a szó jelentésében benne van, hogy nem feltétlen jelent valódi kisebbséget, sőt, a legtöbb esetben nem. Ez egy önértékelési zavart jelent, ami a legtöbb magyarban benne van, és azért van bennünk, mert a "jóléti nyugathoz" akarunk minél jobban hasonlítani. Nem meglepő, tekintve hogy csak párszáz kilométert kell utaznunk nyugat fele, hogy mást lássunk, keletre meg nem szokásunk nézelődni, amihez képest meg mi vagyunk a nyugat.

Ezért sokan erejükön felül vesznek státuszszimbólumokat, hogy úgy tűnjön mintha menne a szekér, amilyen mondjuk egy prémiumautó. Ezért képesek vagyunk hitelt felvenni, és/vagy erőnkön felül fizetni a karbantartás költségeit, ezzel kiürítve a családi kasszát, meg a saját zsebünket, ami egyenes ágon vezet a frusztráció és a stressz felé, ami ezért sokakat jellemez hazánkban.

Remélem ez így érthető, nem a hasamból szedem ki, tanulmányt végeztem erről sok évvel ezelőtt a diplomamunkámhoz, és a helyzet továbbra is pontosan ugyanaz.

2021. okt. 22. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem kértem nyelvtan órát. A telefon bele javít. Lehet hogy te olyan gazdag vagy hogy van pénzed laptopra de telefonról sokkal nehezebb írni. Persze neked aki a Magyarok vérén híztál meg és még ki is oktatod Őket ez ismeretlen dolog. Hogy milyen a szegénység. Ez kell! Szidni a magyarokat, pejoratív (szitok szóvá) minősíteni a magyar jelzőt, meg élősködni rajtuk. Na indul a hajód Afrikába. Azért nem kell itt maradni hogy azt a nemzetet szidd ahol élsz

És ahelyett hogy bocsánatot kérnél, még okoskodol

2021. okt. 22. 15:52
 16/22 Beviz Elek ***** válasza:

Annak baj van az értékrendjével.

A telefonod javít kissebségire és komplekszusra? Nekem aláhúzza hogy hlyegyerek ez nem helyes, a tiéd lehet még töri a magyartot.

2021. okt. 22. 15:58
 17/22 anonim ***** válasza:

ma 15:58

"A telefonod javít kissebségire és komplekszusra? Nekem aláhúzza hogy hlyegyerek ez nem helyes, a tiéd lehet még töri a magyartot."

Beírom amit akarok és most is a "Beírom" szót át javította először "Neotonra" utána meg "bírom"-ra.

És ez még csak egy mondat. De 3* bele nyúl a telefon és nem mindig veszem észre hogy át javította. Te ilyen értetlen vagy?

Akkor tényleg be kéne fejezni az okoskodást. Plusz a telefon kijelzője is be van törve ha olyan helyen van a szó ahol a repedések vannak akkor tényleg nehéz észre venni.

Pl a törve szót most is át javította "töltve"-re.

Te igen ki bírhatatlan ember lehetsz. Nem irigylem a környezeted

2021. okt. 22. 16:10
 18/22 Beviz Elek ***** válasza:
Ha a telefon nem ismer egy szót és átjavítja egy olyanra amit ismer azt értem, de hogy a helyesen leírt szót átírja helytelenre?
2021. okt. 22. 16:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Renault Thaliát és viszonylag fiatal Audi A6-ost használok felváltva majdnem napi szinten. A Thaliában sem érzem semmivel sem feszültebbnek, kevesebbnek magam. Senkivel semmi bajom.
2021. okt. 22. 17:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez nem valós kérdés
2021. okt. 22. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!