Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diszkont autómárka tulajdonosa...

Diszkont autómárka tulajdonosaként őszinte lenne a mosolyod a közlekedés többi részvevője felé?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 11:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Tehát ha mondjuk a komplett Dacia, mint cég, az enyém lenne?

Persze, ülnék a G63-ban és én lennék a legnagyobb király.

Gondolom te inkább arra gondoltál, hogy ha egy diszkont autómárka valamelyik modellje lenne az enyém, mondjuk egy Dacia Duster, akkor mennyire lenne őszinte a mosolyom.

Szerintem pont annyira mint most a BMW-ből. Semennyire. Ugyanannyira f*szom kilenne mindennel, mint ahogy most is. Sőt, ismerek sok embert, akinek áll vagy 300 milliónyi értékű autó a garázsában, zsebből megvenné a munkahelyedet csak hogy kirúghasson ha összetűzésbe kerülsz vele, mégis depressziós, piás, drogos, stb stb. Nem értem mi ez a kérdés. :)

2021. okt. 22. 11:52
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Nehéz eldönteni melyik a nagyobb kamu. A kérdés, vagy az arra adott első válasz
2021. okt. 22. 12:18
 3/22 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Semmivel sem éreztem magam szarabbul a régi rozsdás Swiftemben mint most a Lexusban.

Nem az autótól érzek magam jobban vagy rosszabbul.

2021. okt. 22. 12:18
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez így értelmezhetetlen kérdés.
2021. okt. 22. 12:34
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
#3 És ha valaki igen, akkor mi lehet a gond...?
2021. okt. 22. 12:34
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom mire gondolt a kérdező. Sem a mosógépemtől, sem a mikrómtól, sem a tévémtől nem érzem magam sehogy. Főleg nem a többiekhez képest, mert a "többiek" nevű halmaz nem része az önértékelésem alapjának. Miért pont egy, a fentebb sorolt használati tárgy, egy autó esetében lenne így?
2021. okt. 22. 12:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze nincs az autóm márkájának a kedélyállapotomhoz.
2021. okt. 22. 12:55
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
A magyarok a Ferrariból is azon nyavalyognának, hogy ezek néha kigyulladnak. Ilyen örömtelen nép nincs még egy.
2021. okt. 22. 12:57
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem az autó egy szerszám, tök mindegy, milyen embléma van rajta. Induljon, kanyarodjon, álljon meg. Sosem érdekelt, más mit gondol az autómról.
2021. okt. 22. 13:03
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

Én szeretem hogy dacia vettem.

Ugyanannyiert vettem az új sanderomat mint a szomszéd BMW-jét.

Őszintén mosolygok rajta hogy már 2M forintot költött rá, én meg 2 olajcserét.

2021. okt. 22. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!