Megbízható, kényelmes, automata váltós, közepes méretű, keveset fogyasztó autót keresek fél millió ft körül, szerintetek mi lenne a legjobb választás?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 21:39
11/15 anonim válasza:
Az autók világában 500k nem sok pénz.Nincs azzal gond,ha ennyi a kereted,de ilyen vágyaid ennyi pénzért ne legyenek.
Valami 20 év körüli kisautót talán kifoghatsz,de 1.0-1.2 motor a maximum,automata váltót felejtsd el,vagy ha mégis automata,nem lesz túl jó állapotba.
Ezek az autók már kifelé mennek a forgalomból,km-eik javát már lejárták,műszaki állapotuk még az átlagostól is elmarad.
Nem azt akarom mondani,hogy reménytelen ennyiért viszonylag "jó" autót találni,de nem lesz egyszerű.
13/15 anonim válasza:
Na igen, amikor olvastam a kérdést és eljutottam a félmillióig, felnevettem. Neked 800k volt az autóm, 16 éves, kényelmes is, de nem épp megbízható, nem fogyaszt keveset és nem automata. Főleg az automata a gond, mert ilyen olcsón olyan automatát kapsz ami 100% hogy nem lesz megbízható, a kettő üti egymást. Én legelőször az automatáról mondanék le.
15/15 anonim válasza:
#8 Így már már is jobban hangzik, akkor ott van a Swift, Corsa, Astra és már kisebb autók. Viszont ezek az ősrégi automaták nem fognak keveset fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!