Az autószerelő vagy a gumis csinálja a futóműállítást?
Tegnap hoztam el a szerelőtől a kocsit miután kicserélték mindkettő első kerékcsapágyat mert már ütemes morajlást lehetett hallani. Meg akartam kérdezni tőlük, hogy ilyenkor a futómű elállítódik-e, de már csak akkor jutott eszembe amikor eljöttem. Szerintem ha ott valamit elállítottak, akkor azt biztos be is állították, vagy rosszul gondolom?
Abban se vagyok biztos, hogy ez most általában a gumisok vagy az autószerelők csinálják.
Holnap megyek a gumishoz, megérkeztek a téligumik. Meg kéne kérdeznem, hogy ők állítanak-e futóművet?
Bocsi a sok kérdésért, még csak 3 hónapja van kocsim, nincs tapasztalatom ezekben a javítási dolgokban.
#7 Mégis egész szép üzletág, a legszebb az egészben, amikor a rezgős waxológéppel waxsolnak, és polírozásnak nevezik, amikor azt normál esetben a fényező csinálja.
Egyébként a gumis szerinted mióta szakma? A szakmát az én időben 3 évig, később 4 évig szakmunkásban tanulták.
Tanul ennyit egy gumis? Csak mert ismerek párat, van amelyik a szakmunkást sem tudta elvégezni.
Egyébként annak idején a red baron lasszóval fogdosta az embereket, függetlenül, miről van klotyópapírja.
#10 el vagy varázsolva. Szakma a takarítás is, ma már hivatalosan, cégként nem is takaríthatsz, ha nincs meg az alkalmazottaid OKJ-s képzettsége. Persze sokan csinálják, mert kicsi a lebukás esélye.
Tessék, nem szakma:
9114 jármű takarító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!