Kecskemétiek! Milyenek a kecskeméti vizsgabiztosok? Kell kenőpénz? Akik mostanság vizsgáztatok B kategóriából, tudnátok mesélni?
Oktatófüggő is.
Én füredinél tanultam, ott mondta is az oktató, hogy ne is gondoljak ilyenre.
Szerencsére elsőre meglett.
3. próbálkozásra lett meg nekem is. Elsőre úgy meghúztak mint a szemét, végigcsináltam mindent, 55 perces vizsga helyett 67 percet vezettem, majd a vizsgaközpontba sikeresen visszaérve mondta a vizsgabiztos, hogy nem engedhet át... Ugyanezt megcsinálták a 2 utánam következő sráccal is.
Másodjára én hülyeségem volt, igaz egy nem igazán látszódó útburkolati jel miatt, de elismerem én hibáztam. Itt mondta az oktatóm, hogy ő előre titokban lefizette, dehát ez akkora hiba volt, hogy így sem engedhetnek át. Megjegyzem nem volt vele jó kapcsolatom, fogalmam sincs ezt komolyan mondta-e, vagy csak azért, hogy idegesítsen milyen balf@sz voltam. Gondolom az utóbbi, mivel nem sok értelme lenne a saját pénzét erre költeni.
Harmadik vizsgámon ugyanazt kaptam, aki másodjára meghúzott. Én nagyon sz@rul vezettem, de meglett. Egyébként egy korrekt ember volt, jól végezte a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!