Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swiftbe 1.3 (2005)...

Suzuki Swiftbe 1.3 (2005) mennyibe kerülne egy riasztó?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Van egy 2005 évjáratú Suzuki Swiftem, amiben van központi zár, kormányzár, stb, de nincsen benne riasztó (és klíma), szerintetek mennyibe kerülne bele építetni egy normális riasztó rendszert?

Nem értek hozzá, lehet hogy több féle van, épp azért hogy minnél nehezebben tudják elvinni (???) ...

2021. okt. 21. 04:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Hozzáfűzném, hogy ha valaki gps követős, és néma riasztós rendszert tudná hogy mennyibe fájna, azt az infót is szívesen fogadom. De olyan kellene amit a profibb tolvajok sem mérnek ki, és hatástalanítják.... Na jó, erre lehetne ezt mondani hogy a tolvajok ugyan ugy toppon vannak ebben, de legalább olyan rendszer kellene, ami nem könnyíti meg a dolgukat, ha el akarják vinni a kocsit... Azt gondolom, hogy ha van ilyen rendszer, akkor megéri azt a pénzt (talán)
2021. okt. 21. 04:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Swiftet lopni ? Inkabb cascot kötnék mint riasztot tetetnek bele. Ki az a barom allat aki ellop egy swiftet ? Alapbol nem draga auto. Minek lopna valaki swiftet ? Max a katalizatort kifureszelik es kesz.
2021. okt. 21. 06:39
 3/10 anonim ***** válasza:

A riasztó az nem arra van hogy ne lopják el, attól még ugyan úgy eltudják lopni.

Pajzs-nál szereltess be egyet, az megakadályozza ezt.

2021. okt. 21. 07:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges, swiftet senki sem akar lopni.
2021. okt. 21. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Jobban jársz egy váltó zárral.
2021. okt. 21. 07:22
 6/10 krwkco ***** válasza:

Ha nem zavar, hogy hülyének néznek, akkor Autolok 2000 kormányzár.

Azt mondják, hogy nehézkes a kezelése, de ez nem így van. Nyitom a zárját, megmarkolom a fogantyút és berakom az anyósülés mögé. Leálláskor ugyanez visszafele és elég csak bekattintani.

Ódivatú és hatékony. :-)

2021. okt. 21. 09:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Váltó zárral az a baj, hogy egy beül kinyomott kuplungnal meg eltoljak a kocsit. Valamikor nagy divatja volt de kinek akarodzik avval jatszani ? Főleg úgy, hogy a kulcs mellett van felakasztva a valtozar kulcsa, beinditod a kocsit kinyomott kuplungnal akrsz valtani es hoppa allitsd le, vedd ki a zarat. Elhiszem, hogy félted nekem sem mindegy amikor nem tudom biztonsagba a kocsit de azert ennyire nem féltem. Valakinek kell ugyis elviszi ha be is betonozod.
2021. okt. 21. 13:05
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen lopnak ilyet is. Nagyon sok van az utakon, mert szeretik az mellett, hogy a világ legmegbízhatóbb autója. Nem tudom, hogy a "legmegbízhatóbb" szó mond e nektek valamit (???)....összesen 4 éve vagyok swift tulaj (2 évet egy 96-é, 2 éve ezé a 2005 é) de soha nem volt vele semmi gondom! És rengeteget dolgoztam, hogy ezt az egy milliós példány haza hozhassam, ugyanis azonnal elkapkodják, amint valaki kiteszi hírdetni! akartam ebből egy remek darabot, de volt olyan, hogy a hirdetést feltették, rá másfél órával már el is vitték, de volt olyan is ami fél óra után már nem volt meg... Ennyit arról hogy ez egy szar....Szóval olyan, aki csak messziről látott egyet, olyan ne kritizálja. És ha utána nézel, nem olyan nagyon olcsóak! Egyébként minden félét lopnak. Én csak tudni szerettem volna, hogy miképp tudnám megvédeni azt, amire egy éven át gyűjtöttem egy millát...

2: azt megnézném hogy "fűrészelik ki" ebből a katalizátort!? :D Egyébként ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor minek írsz ide???

3: Kifejtenéd mit takar ez a "pajzs" dolog?

6: köszönöm a tanácsot! :)

2021. okt. 21. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
2021. okt. 21. 13:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. okt. 21. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!