Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül a riasztó...

Kova 55 kérdése:

Mennyibe kerül a riasztó kiszerelése a kocsimból? 2001. Honda Civic 1.6 i

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
kiszerelése? széthúzod a csatlakozóját aztán máris nem szól...
2013. okt. 23. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy csak szedd ki a biztosítékot. Sztem is totál felesleges a riasztó amúgy egy autóba. Úgyis csak akkor szólal meg, ha már baj van.

Nekem azért nincs az autómban, mert nem akarom, hogyha esetleg megy egy hangosabb autó, vagy repülő, vagy vihar van, itt pofázzon. Vagy csak egyszerűen meghülyüljön. Volt itt egy Peugeot 206 CC, aminek úgy meghülyült a riasztója, hogy este 7-től szólt másnap délelőtt 10-ig. Persze az utolsó 1-2 órában már csak villogott az autó. De éjjel végig szólt, elég jó volt. Ha olyan elmebeteg állat környék lenne, tuti megrongálták volna a kocsiját. Szóval kell a francnak ilyen hibaforrás.

2013. okt. 23. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, oszd meg velünk, mi ezzel a cél. Ha csak elhallgattatni akarod, akkor a válaszokat már meg is kaptad. Ha másik kocsiba akarod átrakni, vagy megválni tőle, az elég bonyolult bontással jár a vezetékek miatt, tehát költséges lesz. De a vezetékelés elvileg maradhat, csak gondosan le kell szigetelni, vagy véglegesen feszültség mentesíteni kell.
2013. okt. 24. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma hívott a szerelő egy riasztó és egy gps-es jeladó is volt belemókerólva,és ez leblokkolt mindent......nincs külön csak arra vonatkozó biztosíték,csak a kiszerelés segít!!Eddig már 2 szer volt vele bajom,szóval mondtam neki,hogy ki vele...
2013. okt. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!