Dízel autó tulajdonosként kezdjek el félni, hogy az autómat betiltják, vagy értéktelenné teszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok, megmondom őszintén nagyon aggaszt ez a dízel autós mizéria. Van egy 1.9 TDi Seatom, és a szüleimnek egy 1.6 CRTDi Skoda Octáviája. Most olvastam, hogy nem lesz AdBlue hamarosan elérhető, azonban ez nem érint sem engem, sem a szüleimet, mert egyik autóban sincs szükség rá. De viszont még mindig rengeteg olyan hírt olvasok, hogy a dízel autókat betiltják, korlátozzák, ellehetetlenítik. Mielőtt bárki bántana, hogy "kormos dízel", egyik sem kormol, az 1.9 TDi sem. Nem értem miért utáltatják meg az emberekkel a dízel autókat! :( Nagyon aggódok. Vélemények?2021. okt. 20. 21:51
11/16 anonim válasza:
Irigyellek a problémád miatt! Nekem kisebb gondom is nagyobb ennél, mint hogy ezen aggódjak. 2018-ban vettem új, Euro6-os dízelt és NEM kell hozzá ilyen löttyöt töltögetni. Anélkül hozza a normát. Mire ezt a mindennapi használatom során Magyarországon korlátozzák szerinted hol lesz már ez az autó...? Teljesen nyugodtan alszom.
12/16 anonim válasza:
Nyugaton már sok hyen korlátozták. Magyarországon ez még évek kérdése.
13/16 anonim válasza:
Értéktelen lesz? Egy lóf@szt, talán külhonban, németek stb. lerúgott szarait hozzák be és adják méregdrágán.
Hát nem azt veszem észre hogy értéktelenednének. Olyan drágák és megy fel még jobban az áruk hogy csak na, a használtaknak.
14/16 D. Brasco válasza:
Évek óta megy ez a dizelkitiltás dolog,es eddig mi lett belőle?!?Kb semmi......max annyi,hogy x euro besorolas alatti dozeleket kitiltottak néhány nagyobb nyugati város belső részéről azt jónapot.....ugyhogy en a helyedben nem aggódnék.....főleg itt a vad keleten.
15/16 anonim válasza:
. 10 éves dízelem van, nem is kis motorral, de ha fehér papírzsepivel törölgetem a kipufogócső belsejét, ugyanolyan fehér marad.
Igen, mert jól működik a katalizátorod meg a dpf és az egyéb finomságok amik megszűrik és segítenek a koromkibocsátás csökkentésében.
16/16 anonim válasza:
Benyás vagyok. Csak azzal a dízellel van bajom amelyik a pofámba kormol, mert nem vagyok hajlandó más sz@rját szagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!