Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igy kb mennyibe kerülne a...

Igy kb mennyibe kerülne a téli gumi csere?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem másik autót. Nő vagyok, nem tudok téli gumit cserélni, régi kocsin volt aki lecserélje, most szerelőhöz kell majd vinnem, ha kell a téli gumi.

na szóval vettem új autót, nyári gumi volt rajta gyönyörü alufelniken, amit szeretnék megtartani télre is. viszont kaptam az autóhoz alig használt téli gumikat, és azok is felnin vannak. Tudom alap esetben ez lenne a legjobb verzio, de igy kb mennyibe jön egy nyári-téli gumicsere, hogy

ha a nyári gumikon lévő felnire szeretném felrakat a téli gumit, ami szintén felnin van, tehát onnan le kell venni?

Csak kiinduló árat akarok, nem tudom hogy ez kb 10-50-vagy 100 000 ft-ba kerüleht e!?

2021. szept. 10. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

kb 3000 forint egy átlagos kerék szerelése felrakása.

Kb 10-15 ezer a művelet egy gumisnál

2021. szept. 10. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Inkább ne használd télen a gyönyörű alufelnit.
2021. szept. 10. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Helyfüggő,1000-1500ft kerekenként centírozással.
2021. szept. 10. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

#3: te hova viszed, hogy ilyen árakat kapsz?

3-4000 forint egy kerék komplett szerelése (centrírozással együtt). Az ár a kerék méretétől is függ.

2021. szept. 10. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Legutóbb 4000ft-ért csinálták Szolnok megye.(4-es)
2021. szept. 10. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha annyira kell neked a csillivilli felni télre, akkor vadássz be egy ugyanolyan szettet belőle.. és gumiztasd fel a télivel, akkor csak kereket kell cserélni.
2021. szept. 10. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Nagyságrendileg 10.000Ft körüli összegre számíts!
2021. szept. 10. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
nemnagyon ajanlatos le fel rakosgatni a gumikat felniről. mivel nyulnak, deformalodnak, nem egeszseges. helyedben hanyam ugy ah van.
2021. szept. 10. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha a téli gumik is felnin vannak alapvetően azokat levetetni róla és felrakatni a másik felnire 10-15 ezerbe simán benne lesz. Ha a téli gumik felni nélkül lennének átszerelve akkor lenne picivel olcsóbb de így is drágább művelet lenne. Persze ha annyira tetszik az alufelni hogy télen is azt használnád amit én hülyeségnek tartok mert jobban rongálódik a sós, latyakos lötyitől. Én inkább vagy keresnék rá ugyanolyan felnit, esetleg gumissal beszélj hátha tud szerezni. Ha sima acélfelnin van a téli szett és nem akarod hogy azzal legyen simán akkor valami jó kis dísztárcsát nézzél rá és egyből sokat fog dobni rajta.
2021. szept. 11. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:

#9 miért rongálódna jobban meséld már el.. 20 éve járok aluval télen nyáron..

1. Le kell mosni..

2. az acél szerinted nem rohad a sóslében? :D

2021. szept. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!