Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igy kb mennyibe kerülne a...

Igy kb mennyibe kerülne a téli gumi csere?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem másik autót. Nő vagyok, nem tudok téli gumit cserélni, régi kocsin volt aki lecserélje, most szerelőhöz kell majd vinnem, ha kell a téli gumi.

na szóval vettem új autót, nyári gumi volt rajta gyönyörü alufelniken, amit szeretnék megtartani télre is. viszont kaptam az autóhoz alig használt téli gumikat, és azok is felnin vannak. Tudom alap esetben ez lenne a legjobb verzio, de igy kb mennyibe jön egy nyári-téli gumicsere, hogy

ha a nyári gumikon lévő felnire szeretném felrakat a téli gumit, ami szintén felnin van, tehát onnan le kell venni?

Csak kiinduló árat akarok, nem tudom hogy ez kb 10-50-vagy 100 000 ft-ba kerüleht e!?

2021. szept. 10. 16:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazatok van, nem éri meg, a sok fel le tevés csak árthat a guminak. Valószínűleg veszek egy jó kis dísztárcsát rá, jo lesz az télre.
2021. szept. 12. 11:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz az alufelninek télen.

Ez előtt én is lemezfelnit használtam dísztárcsával. A dísztárcsa alatt már pár év elteltével csurom rozsda volt a lemezfelni.

A mostani autómhoz kerestem téli kerékszettet. A szalonban kínáltak egy szett bemutatóautóról leszerelt, gyakorlatilag új, karcmentes nyomásszenzoros alufelni szettet a lemezfelni+ dísztárcsa szett áráért. Nem sokat gondolkoztam rajta, megvettem. Idén már a 4. szezont fogja kezdeni. Semmi baja, makulátlan. Használati nyomot sem nagyon lehet rajta találni.

Általában azok fikázzák legjobban az alufelnit télire, akinek soha nem is volt.

2021. szept. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!