Szerintetek melyik az az autószín, amelyen a legkevésbé látszódik a kosz, piszok?
2021. okt. 20. 20:23
1/12 anonim válasza:
Vajszín vagy nagyon világosbarna.
2/12 anonim válasza:
Nálunk volt olyan elvetemült, hogy matt sárbarnára fújatta a kocsiját :DD Na azon nem látszott meg.
6/12 anonim válasza:
Kérdés milyen kosz pl a por, vagy ha a amdarak rápiszkítanak, nem épp egy színű dolgok.
7/12 Koaxk Ábel válasza:
A szürkét cáfolnám, nekem most sötét szürke színű autóm van ilyen ezüstös csillogó szemcsékkel, na ez állandóan poros, főleg a hátulja, pedig elég gyakran mosom!
Az ezüst és a fehér szín szerintem az ami mindig tisztának tűnik! Volt mindkettő és tényleg havonta ha egyszer lemostad bőven elég volt!
A sötét árnyalatok sötétkék, fekete, meg mondom ez a sötétszürke is horror takarítás szempontjából, volt mindegyik árnyalat, és bár lemosva baromi szép színek, na az kb max 1 napig ha tart!
8/12 A kérdező kommentje:
7-es: a fehér??? Viccelsz? Azon látszik legjobban a legkisebb piszok is.
2021. okt. 26. 13:49
9/12 Koaxk Ábel válasza:
Tudom, hogy furának tűnhet, de a fehér nem koszolódik annyira mint a sötét színek! A szürke kocsim szerda délután mostam le alaposan! Ma péntek délelőtt már ujjal letörölhető porréteg van rajta, baromi idegesítő! Jah és rossz idő se volt, ha eső, hó bármi lett volna hányadék lenne!
10/12 anonim válasza:
Terepmintás. Szinte minden más homogén színen látszik minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!