Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Borsodban is végezhetnek...

Borsodban is végezhetnek Szabolcsi rendőrök sebességmérést? Gyanítom, hogy 2 hete történt szabálytalanság miatt most kaptam még meg a postai értesítőt.

Figyelt kérdés

Viszont a feladón az "szszb megyei rfk közig. hatósági szolg. feltüntetve, más megyékből járnak át mérést végezni szomszédos városokba.

Remélem hogy csak ennyi a történet és nem valami komolyabb.

2021. okt. 19. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Másik megyében jártál talán és ott mértek be.

Amúgy meg mi az hogy nem tudtad átvenni a postástól? A feladót azért megmutatta mi....

2021. okt. 19. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:40

Oké.

Ha te jobban tudod ,hogy velem mi történik vagy mit csinálok. Jobban tudod mint én, akkor biztos így van.

#7-es voltam.

Bocsi hogy be merem tartani a szabályokat. Tudom hogy ez ma már egyáltalán nem divat,de nekem könnyebb mint utólag magyarázkodni, meg hazudozni a rendőrök elött vagy a bíróságon.

Mégegyszer bocsi

2021. okt. 19. 19:54
 13/16 A kérdező kommentje:

Nálunk bedobják az értesítőt, sikertelen kézbesítéskor.

Másik megyében nem jártam sosem.

2021. okt. 19. 19:54
 14/16 anonim ***** válasza:
8%
Autót nem adtad kölcsön?
2021. okt. 19. 19:56
 15/16 A kérdező kommentje:
A-a, #14 mennyi az esélye hogy valakivel összekevernek egy másik embert? történt már ilyen helyzet, bár a rendszám nem hazudik, és a lakhely sem.
2021. okt. 19. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Minek találgattok? Le lett írva:

A Dunától keletre fekvő megyékben elkövetett szabálysértésekért a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei (vásárosnaményi) rendőrségről küldik a közig. bírságot.

[link]

2021. okt. 19. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!