Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbüntethet a Tesco kamera? ...

Megbüntethet a Tesco kamera? Ha szábalytalan vagyok autoval?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem, egy kamera nem tud büntetni.

Ha viszont valaki feljelentést tesz és hozzácsatolja a kamera felvételét, akkor a rendőrség meg tud büntetni.

2021. júl. 10. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy gondoltad ezt? Fogja magát a kamera, lábakat növeszt, elsétál a házadhoz, bekopog, és átad egy 15 ezres csekket, amit te a postán befizetsz? Vagy mi volt az elképzelés, amiben egy kamera meg tudna büntetni?
2021. júl. 11. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Hűha. Van baj. Sok mesét nézel még? Persze hogy tud büntetni. Elsetal a házad elé, és bekopog, beadja a csekket. Ha nem fizetsz, azt is felveszi, azt majd egy másik kamera fogja elvinni hozzád. Az már magasabb tarifa lesz. Asszem kártyával is tudsz náluk fizetni.
2021. júl. 11. 00:41
 4/6 krwkco ***** válasza:
71%
Ha nem okoztál kárt, nem foglalkozik ezzel senki.
2021. júl. 11. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Vicceskedtek, de volt már olyan eset, hogy egy réztolvajt később utolért az ipari kamera és a kábelével fojtogatta. A mikrosütőnek meg a kávéfőzőnek kellett leszedniük róla.
2021. júl. 11. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

#5 ez is azt bizonyítja hogy nem igazán törvénytisztelő eszközök🤷‍♂️ Az önbíráskodás a fegyverük, én a kérdező helyében nem kockáztatnék...

Én mindenképp beruháznék saját biztonsági kamerákra, melyek megvédhenek, mikor jön a tescos büntetni. A vezeték nélküli nem hatásos!!

2021. júl. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!