Ha gyárilag van a kocsiba fedélzeti kamera akkor Ausztriába megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Tudom tilos, én is elítélem szerintem a sorsunkért saját magunk felelünk ha Isten úgy akarta, hogy cserbenhagyás legyen akkor nem szabad felhaaználnina felvételeket, vagy valami ilyesmi duma lehet az amit osztrákok gondolnak a dash camról.
Gyűlőlt Pözsónál volt első alkalommal rendelhető extra a kamera ami gyári. Ha ilyennel megy ki Ausztriába egy bárki-akárki akkor csavarhúzóval kell szénné verni a objektívet mielőtt betér valaki kamerával Osztrákiába?
2020. okt. 30. 15:16
1/2 anonim válasza:
Az a szabályozás már megszűnt, amely egyértelműen büntette a fedélzeti kamerát akkor is, ha az nem volt bekapcsolva. Viszont született egy olyan szabályozás, amely regisztrációt ír elő minden olyan kamerára, amely közterületről készít felvételeket. Ez azonban az osztrák autóklub – ÖAMTC – véleménye szerint nem vonatkozik a dashcamekre, így azok használhatók. Ami viszont nem változott: nem szabad közzétenni őket. Bármely olyan felvétel, amelyen autók vagy személyek azonosíthatók nyílvánosságra kerül, 10 000 euró bírságot von maga után.
2/2 anonim válasza:
Magyarán mehetsz vele nyugodtan. Beépített kamera amúgy sem olyan feltűnő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!