Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamera kep alapján megbüntethe...

Kamera kep alapján megbüntethetnek?

Figyelt kérdés

2019. szept. 12. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen
2019. szept. 12. 21:04
 2/9 A kérdező kommentje:
De milyen jogon?
2019. szept. 12. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem hitelesített egyik kamera sem, kivéve a traffik, én nem egyszer büntetőfékeztem már fedélzeti kamerás autó előtt, egy videón fenn is vagyok, semmi nem lett belőle csak pár irigy sz#r hőbörög, ennyi.
2019. szept. 12. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hitelesíteni, a kamera másik oldalán ülő koszterület felügyelő szeme eléggé hiteles. Mit lehet hitelesíteni egy térfigyelő kamerán? Nem sebességet mér.

A kérdező értelmes, minden részletre kiterjedő kérdésére amivel mindenki számára érthetően kifejti pontosan milyen kamerára, hol, miért, kivel, mivel, mikor... az egyetlen helyes válasz az, hogy "igen".

Majd ha esetleg ír néhány értelmes, összefüggő szót egymás után amivel kifejti a kérdést annyira, hogy aki nem tudja, hogy ő mire gondol, az is megértse, akkor esetleg lehet bővebb választ is adni és akár még "nem" is lehet az a válasz. Értelmes kérdésre lehet csak értelmes választ adni.

2019. szept. 12. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól mert a korábban nagyon bölcsen hozzászóló büntetőfékezőt nem büntették meg egy menetközbeni felvétel alapján az nem jelenti azt, hogy mást sem büntetnek meg. Tele van a net olyan videókkal, híradókban, netes honlapokon hoztak le bunkó, szabálytalan autósokról videókat akik ellen aztán a rendőrség hivatalból, a közzétett videó alapján eljárást indított. Pl. a legutóbbi buszt feltartó kék fiestás, zebrán előző bmw-s, de még a menet közben kő-papír-ollózó rendőrmotorosokat is megbüntették. A 3as hozzászólót ha nem büntették meg, annak egyszerűen annyi az oka, hogy a videó feltöltője nem bajlódott a feljelentéssel.

Szóval a válasz továbbra is: igen.

2019. szept. 12. 22:48
 6/9 A kérdező kommentje:
És honnan lehet bizonyítani hogy ki vezet ? Mi van ha én az autómat ott hagyom lent nyitva hogy bárki használja? :D kulccsal együtt csak hozza vissza?
2019. szept. 13. 00:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan szabálysértések, amikért közigazgatási bírság jár. A közigazgatási bírságnak röviden annyi a lényege, hogy teljesen mindegy, hogy ki vezetett, a jármű tulajdonosának (üzembentartójának) kell befizetnie a bírságot.
2019. szept. 13. 05:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A 6. kérdésed az egy baromság, élet idegen szituáció.

De téged akkor is megbüntetnek, te vagy a tulaj.

2019. szept. 13. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
a kamerán jó eséllyel látszani fog a pofád is. nekem elöl hátul van, remélem sosem lesz szükség a felvételek felhasználására...
2019. szept. 13. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!