Meddig emelkedhet az üzemanyag ára?
Kettes hagyjuk már ezt a patásördög Orbán hülyeséget.
Egyrészt nálunk relatíve olcsó a benzin
Másrészt majd akkor beszéljünk légyszi drága benzin árakról amikor a sok p*csa nem a SUV-val hordja be isibe a hülye kölykét amitől a fél város bebénul, nem dízellel járnak majd boltba, meg nem vesznek azért autót az emberek, hogy szarni járjanak.
Szét lehet nézni nyugodtan bármelyik megyeszékhelyen milyen tarthatatlan állapotok vannak. Szerintem ideje lenne kifejezetten többletköltségekkel terhelni az autós társadalmat
(mondom ezt úgy, hogy nekem is van, csak én meg is engedhetem magamnak amúgy).
6os
Vagy gyalogolni, biciklizni, buszozni.
Nem kötelező a gyárba kocsival járni naponta 2,9 km-t.
7-es jah csak az is copik miatta akinek nincs is autója, a betakarítógépek, a szállítógépek, a trágyaszórók, vetőgépek, meg a kamion is eszik üzemanyagot, nyilván nem benzint, de a gázolaj is drága mint az állat.
Na mármost így aztán a kaja is drágul nem is kicsivel.
Mellesleg bachatod ha nem 3km-re van a gyár hanem pl 15-20-ra a busz, vagy vonatra meg várhatsz naponta 2-órát :D
Akkor...
Piacgazdaság... Ha nem szarni, iskolába, kisboltba, pékségbe, hugyozni is autóval járna az egész ország, hanem (ha már állítólag olyan hűűűű de drága az üzemanyag) az használná akinek ténylegesen oka van rá, akkor megállna a drágulás, és elkezdene zuhanni.
De amíg a sok ökör inkább ül a dugóban 1,5 órát az helyett hogy hazatekerne a munkahelyről 20 perc alatt, a szájbavert iskola bejárata elé cipeli a gyerekét mert tőből szakadna ki a lába egy 10 évesnek ha gyalogolnia kéne, vagy amíg a gyári melósoknak büdös az ingyenes céges busz, addig egy fillért sem fog csökkenni a benzin.
Nézz körül egy közepes méretű városban. Lakótelepi parkolók anno 20-30 autóra lettek tervezve. Most 50-60 lakásra jut 2 de néhol már 3 kotla szar, mert a nettó 160as fizetések mellé erőn felul autóval kell bejárna a gyárba, az irodába, vagy a lidl-be kasszázni. Nézz körül az iskolák környékén milyen állapotok vannak 8 előtt, meg 4 körül. Nálunk a fél város bebénul mert a sok taknyot a bejáratig kell cipelni a vitarával. Az iskola meg a város "bejáratánál" lévő körforgalom mellett van.
Amúgy a kaja egy fillérrel nem volt olcsóbb akkor sem amikor bezuhant az üzemanyag ár nem is olyan régen. Akkor most ez is hogy van?
Elég sok kreténséget írtál, nem is kívánok rájuk reagálni, felesleges lenne.
"Amúgy a kaja egy fillérrel nem volt olcsóbb akkor sem amikor bezuhant az üzemanyag ár nem is olyan régen. Akkor most ez is hogy van?"
Úgy van hogy akkor is ugyan annyiért szállítottak a szállító cégek, és a megmaradó pénzt zsebre vágták. Ilyen egyszerű. Bár a gondolkodás látom nem igazán erősséged... Szegénykém, sajnállak, de a környezetedben élőket még jobban sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!